Quantcast

KHL i nadále na stanicích Sport1 a Sport2

| redakce | tisk

Zápasy Slovanu a dalších týmů Kontinentální hokejové ligy (KHL) zůstávají i nadále na sportovních stanicích Sport1 a Sport2. AMC Networks International, provozovatel stanic Sport1 a Sport2, rozšířil vysílací práva na nejprestižnější evropskou hokejovou ligu.

Hokejoví fanoušci se tak mohou těšit celkem na 121 živých hokejových přenosů z KHL - všech 56 zápasů Slovanu odvysílá převážně Sport2, duely ostatních TOP týmů (65 utkání nejlepších týmů, mezi které patří například SKA Petrohrad, CSKA Moskva nebo Lokomotiv Jaroslavl) bude možné sledvat na stanici Sport1.

"Jsme rádi, že budeme moci opět slovenským fanouškům nabídnout zápasy Slovanu v KHL a pevně věříme, že jim přímé přenosy duelů “belasých“ přinesou spoustu radosti. Na stanicích Sport1 a Sport2 budou moci sledovat všechny domácí zápasy i duely venku v přímém přenosu a v HD kvalitě," řekl Evžen Chlanda, Country Manager AMC Networks International - Central and Northern Europe.

Slovan odstartuje sezonu již tuto středu (23. srpna v 18:30) na horké půdě obhájce trofeje SKA Petrohrad. První domácí zápas odehraje o nadcházejícím víkendu (30. srpna) v tradičním čase v 19:00 proti Dinamu Minsk. Sport 2 dlouhodobě připravuje přenosy z utkání Slovanu v HD kvalitě a každý jeho zápas pokrývá 12 kamer. Komentátorem zápasů nadále zůstává oblíbený Matej Hajko. Jeho spolukomentátory budou Radoslav Hecl, Eduard Hartmann a Ján Lašák, zápasy Slovanu na hřištích soupeřů bude komentovat kromě Mateja Hajka i Ondřej Voršilka.

Harmonogram nejbližších přímých přenosů KHL na stanicích Sport1 a Sport2

Středa 23. srpna
SKA Petrohrad - Slovan Bratislava; PP na Sport2

Pátek 25. srpna
Lok. Jaroslavl - Slovan Bratislava; PP na Sport2

Neděle 27. srpna
Dinamo Moskva - Slovan Bratislava; PP na Sport2

Úterý 29. srpna
Dinamo Moskva - Jokerit Helsinki; PP na Sport1

Středa 30. srpna
Slovan Bratislava - Dinamo Minsk; PP na Sport2

Pátek 1. září
Slovan Bratislava - Sibir Novosibirsk; PP na Sport2

Neděle 3. září
Slovan Bratislava - Ugra; PP na Sport1

zdroj: AMC





Reklama




Vybrané články