Quantcast

Plustelka: Ochutnávka programů Viasat

| redakce | tisk

Společnost Towercom ve spolupráci s Viasat World chystá pro diváky, kteří sledují televizní programy na klasickou pozemní anténu, programovou ochutnávku stanic Viasat History, Viasat Explore a Viasat Nature.

Programy Viasatu budou v rámci ochutnávky během září dostupné pro všechny domácnosti, které sledují vysílání na pozemní anténu. Stanice budou zpřístupněné postupně - každý na 10 dní.

Během ochutnávky mohou diváci sledovat atraktivní dokumenty jako například "Speciální jednotky SAS: odvážnému štěstí přeje" o náročném procesu přijímání nových členů do speciálních jednotek britské armády či "Tučňáci, špion ve vlastních řadách", který nabízí unikátní pohled na život těchto charismatických ptáků z perspektivy animatronických kamer integrovaných přímo mezi ně.

Vedle programové ochutnávkykanálů Viasat probíhá i akční prodejní nabídka. Do konce září si mohou diváci pořídit koncové přijímací zařízení pro příjem programů Plustelka s 10 eurovou slevou. Podmínkou je objednání služby Plustelka Štandard na 12 měsíců a pořízení zařízení v síti smluvních partnerů.

Programy Viasat Nature, Viasat History a Viasat Explore jsou šířeny ve slovenském čtvrtém multiplexu, který pracuje ve standardu DVB-T2. Příjem je tedy možný na všech zařízeních, které tento standard podporují.





Reklama




Vybrané články