Quantcast

Ruská MTS TV chystá výměnu přijímačů za nové s HEVC

| redakce | tisk

Provozovatelé ruských satelitních platforem chystají u svých klientů obměnu přijímacích zařízení MPEG-2 a MPEG-4 (H.264) za nové s podporou HEVC (H.265). Vedle operátora největší ruské platformy Trikolor TV chystá podobnou akci i MTS.

MTS v dohledné době začne svým stávajícím klientům nabízet nové přijímače s podporou DVB-S2 a HEVC za atraktivních podmínek. Zvláště v případě, že pokud jde o klienty bývalé platformy Raduga TV. Náklady na výměnu přijímačů budou jen 2800 rublů (tj. cca 1050 Kč).

Výměna přijímacího zařízení MTS TV bude probíhat následovně: zákazník předá zástupcům operátora starý přijímač a místo něj obdrží nový set top box s podporou DVB-S2 a HEVC včetně přístupové karty. Po aktivaci přijímače bude mít zákazník možnost sledovat balíčky Bazovyj, Detskij, Vzroslyj po dobu šesti měsíců. Na konci tohoto období zaplatí měsíční poplatek ve výši 250 rublů nebo se může obrátit na nejbližší pobočku společnosti MTS, kde požádá o změnu na balíček Bazovyj.

Přijímací zařízení zákazníků MTS TV není příliš staré. Platforma odstartovala před 2 lety. Nicméně s ohledem na plánovanou migraci programů MTS TV z MPEG-4 do HEVC je nutné provést výměnu přijímačů.

Rozšíření nabídky MTS TV po překlopení programů do HEVC zatím není plánováno.

zdroj: obob.tv





Reklama




Vybrané články