Quantcast

Na AXN startuje nová série Ranč Heartland a další

| redakce | tisk

Hned v pondělí 4. září startuje na AXN sedmá řada seriálu Ranč Heartland, úspěšného rodinného dramatu z Kanady s jezdeckou tematikou. Ve čtvrtek 7. září bude AXN vysílat premiéru třetí řady americké kriminálky Námořní vyšetřovací služba New Orleans.

Seriálové fanoušky potěší oblíbený akčně dramatický seriál Strážce pořádku, dále Námořní vyšetřovací služba Los Angeles a 22. září začíná čtvrtá řada Sherlocka.

Na AXN startuje nová série Ranč Heartland a další
▲ Na AXN startuje nová série Ranč Heartland a další

Kanadský seriál Ranč Heartland, odehrávající se v podhůří Skalistých hor v Albertě, sleduje příběh Amy Flemingové a její starší sestry Lou, které se společně se svým dědečkem Jackem Bartlettem vypořádávají s různými výzvami, jež obnáší provozování koňské farmy. Farma je v rodině šest generací a není jen tak obyčejná: její zvláštností je, že se stará o problematické anebo opuštěné koně a hledá pro ně nový domov. Navíc Amy po své tragicky zesnulé matce zdědila schopnost koně léčit.

V sedmé řadě seriálu diváci například uvidí, jak si Amy - v podání kanadské herečky Amber Marhsallové, jež je sama nadšenou milovnicí koní - poradí s koněm Emirem, který se vzpírá skákat přes překážky, a co na její postup říká jeho majitel, který je opravdovým princem.

Seriál je adaptací knižní série Heartland od autorky vystupující pod pseudonymem Lauren Brook. (Od stejné autorky pochází také další knižní řada zaměřená na jezdectví, vydávaná pod názvem Chestnut Hill, která v češtině vyšla pod názvem Jezdecká akademie.)

Filmové jezdecké drama vypráví příběhy skutečných lidí a je v Kanadě natolik úspěšné, že jeho tvůrci natočili další - již jedenáctou - sérii, která bude mít na kanadských obrazovkách premiéru letos v září. Jedná se o nejdéle trvající seriál v historii kanadské televize.

Americký televizní seriál Námořní vyšetřovací služba New Orleans, který spojuje prvky válečného dramatu a krimi, pokračuje na AXN premiérou třetí řady (z celkových čtyř).

Seriál řeší trestní případy vojenského personálu v New Orleans, pohodářském a uvolněném městě plném jazzu, zábavy a dekadence, přezdívaném The Big Easy. Tým vede zvláštní agent Dwayne Pride (Scott Bakula) aka „King“, neworleanský rodák, který je hnán svou touhou po spravedlnosti. S ním pracuje zvláštní agent Christopher LaSalle (Lucas Black) a bývalá agentka Úřadu pro alkohol, tabák, zbraně a výbušniny Sonja Percyová (Shalita Grantová).

V první epizodě třetí řady se město New Orleans musí vypořádat se zmatkem způsobeným odstřelovačem. Tým agenta Pridea bude také čelit nečekaným změnám způsobeným odchodem zvláštní agentky a charismatické a tvrdé vyšetřovatelky Meredith Brodyové (Zoe McLellanová). Nováčkem v týmu je Tammy Gregoriová (Vanessa Ferlitová), tvrdá a jízlivá agentka FBI, jíž s New Orleans spojuje záhadná minulost a která sem byla z Washingtonu poslána prošetřit tým Námořní vyšetřovací služby, ale také pomoci Prideovi, když je město ohrožováno vysoce riskantními případy.

Drama Námořní vyšetřovací služba New Orleans společně s Námořní vyšetřovací službou Los Angeles, jejíž probíhající osmá řada končí na AXN ve čtvrtek 21. září, jsou odvozeninami původního seriálu Námořní vyšetřovací služba (NCIS - Naval Criminal Investigative Service), vyšetřující trestné činy související s námořnictvem USA a námořní pěchotou.

zdroj: AXN





Reklama




Vybrané články