Quantcast

Barrandov Plus přejmenován na Barrandov Krimi

| redakce | tisk

Televizní skupina Barrandov dnes ráno přejmenovala jeden ze svých programů. Na pozici Barrandov Plus se od prvního únorového dne vysílá stanice pod novým názvem Barrandov Krimi.

Skončil tím projekt Barrandov Plus, který odstartoval v květnu 2015. Přes den původní stanice Barrandov Plus vysílala pořady pro děti a mládež, večer dokumentární filmy. Postupem času byly dokumenty a dětské pořady nahrazeny reprízami pořadů vlastní produkce a filmy.

Barrandov Krimi - záběr z příjmu
▲ Barrandov Krimi - záběr z příjmu

Nový název Barrandov Krimi chce vytěžit z popularity, kterou má krimi žánr u televizních diváků. V současné době je to již druhá bezplatná stanice v Česku s "krimi" v názvu. Od dubna loňského roku provozuje konkurenční televizní skupina FTV Prima svůj tématický kanál Prima Krimi.

Jde o druhý rebranding televizní skupiny Barrandov během několika málo měsíců. Na konci října 2018 došlo k přejmenování stanice Barrandov Family na Barrandov News. Ačkoliv název stanice naznačuje, že půjde o zpravodajskou či informační televizi, ve skutečnosti jde o klasickou plnoformátovou komerční stanici s filmy, seriály, reality show a zábavou.

Aktuálně televizní skupinu Barrandov tvoří čtyři programy - TV Barrandov, Kino Barrandov, Barrandov Krimi a Barrandov News.





Reklama




Vybrané články