Quantcast

Zima na Eurosportu: Nejen zimní sporty, ale i tenis a golf

| redakce | tisk

Eurosport posílil své postavení ve světě tenisu a pro fanoušky v České republice a na Slovensku nabízí všechny čtyři grandslamy i seriál 41 turnajů ATP Tour včetně všech devíti Masters 1000.

Tenisový program Eurosportu odstartuje v únoru, kdy uvidíme úvodní grandslam roku Australian Open, tradičně až 20 hodin živého vysílání denně. Eurosport zajistí živé pokrytí na všech platformách a zařízeních, Eurosport Player vysílá všechny zápasy dvouher živě nebo na vyžádání. Petra Kvitová byla na AO 2019 ve finále, bude i tentokrát její grandslamová cesta úspěšná?

V roce 2021 uvidí diváci Eurosportu v nevídaném rozsahu tenisové hvězdy současnosti
i minulosti. Na obrazovkách se budou střídat nejlepší a nejpopulárnější tenisté světa
Novak Djoković, Rafael Nadal a Roger Federer, s nimi v rolích expertů Eurosportu tradičně vystupují tenisové ikony minulosti, např. Mats Wilander a John McEnroe.

Zimní sezóna na Eurosportu (foto: Eurosport)
▲ Zimní sezóna na Eurosportu (foto: Eurosport)

Tenisové vysílání Eurosportu 2021:

Grandslamy:
Australian Open
Roland-Garros
Wimbledon
US Open

Masters 1000:
BNP Paribas Open: Indian Wells
Miami Open presented by Itau: Miami
Rolex Monte-Carlo Masters: Monte Carlo
Mutua Madrid Open: Madrid
Internazionali BNL d'Italia: Řím
Rogers Cup: Montreal/Toronto
Western & Southern Open: Cincinnati
Rolex Shanghai Masters: Šanghaj
Rolex Paris Masters: Paříž

Eurosport připravil pro své diváky od začátku roku 2021 rozsáhlé golfové vysílání PGA Tour. Společnost Discovery, do jejíhož portfolia Eurosport patří, spustila před dvěma roky společně s PGA Tour značku GOLFTV. Nyní se golf dostává i v České republice a na Slovensku na obrazovky Eurosportu. Fanoušci golfu uvidí na Eurosportu turnaje seriálu PGA Tour, vždy od čtvrtka do neděle přibližně čtyři hodiny denně.

Začíná 7. ledna turnajem Sentry Tournament of Champions na Havaji, o týden později vysílá Eurosport také z Havaje turnaj Sony Open. Eurosport nabídne špičkový golfový obsah nejen v zimních měsících, diváci uvidí golfové přenosy až 43 týdnů v roce.

Eurosport zůstává domovem zimních sportů, také v prvním čtvrtletí roku 2021 nabídne kompletní rozsah světových pohárů až do druhé poloviny března. Již od října vysílá Eurosport přenosy z alpského lyžování, fanoušci se mohou těšit na všechny jízdy Petry Vlhové a Ester Ledecké, v lednu mj. na slavné sjezdy ve Wengenu a Kitzbühelu a v únoru na mistrovství světa v Cortině d´Ampezzo.

Lednový program SP v běhu na lyžích zahajuje Tour de Ski s atraktivním závěrem Final Climb na Alpe Cermis. SP ve skocích na lyžích zažije Turné čtyř můstků, na přelomu prosince a ledna čtyři proslulá skokanská jména Oberstdorf, Garmisch-Partenkirchen, Innsbruck a Bischofshofen. Dalším vrcholem sezóny bude únorové MS v Oberstdorfu.

Eurosport dále vysílá kompletní program SP v biatlonu včetně MS a závodů v Novém Městě na Moravě. Množství přenosů bude i z dalších zimních sportů, např. snowboardingu (Ester Ledecká) a akrobatického lyžování.

zdroj: Eurosport





Reklama




Vybrané články