Quantcast

Liga mistrů UEFA startuje již dnes na Nova Sport 3 a 4

| redakce | tisk

Nova Sport vstupuje do nové éry a již dnes začíná vysílat Ligu mistrů UEFA. Milionářská soutěž zamířila od této sezony na kanály skupiny Nova, diváci ji nově mohou sledovat na nových prémiových stanicích Nova Sport 3 a Nova Sport 4.

Pro vysílání této prestižní soutěže je připraveno i zbrusu nové studio, které nabídne prvotřídní zážitek pro všechny sportovní fanoušky.

Nové studio Nova Sport (foto: Nova)
▲ Nové studio Nova Sport (foto: Nova)

V novém studiu se soustředíme na propojení sportovních výsledků a aktualit s živým vysíláním v moderním pojetí designu a se špičkovým technologickým servisem,“ vysvětluje kreativní ředitel Alan Záruba.

Nova Sport 3 a 4 nabídnou Ligu mistrů UEFA ve velkolepém rozsahu - každý hrací den hned čtyři zápasy v přímých přenosech.

Na Ligu mistrů UEFA se těší i tým komentátorů a moderátorů Nova Sport, kteří budou zápasy a doprovodnými studii diváky provázet. „Jsme moc rádi, že má Liga mistrů nový domov, a to právě na Nova Sport. Stejně jako fotbalisté mají své sny, tak své sny mají i komentátoři, a tohle je ten největší. Ve fotbale nic víc není - velmi se na Ligu mistrů těšíme, už aby to odstartovalo,“ dodává nadšeně dlouholetý komentátor stanice Nova Sport Michal Jinoch.

Úterní i středeční večerní program moderuje Štěpán Sokol a ve studiu v úterý přivítá hosty Karola Kisela a Martina Latku, ve středu pak Marka Jankulovského a Pavla Kuku.

Deznam komentátorů, kteří budou pokrývat Ligu mistrů UEFA na Nova Sport 3 a 4:

Michal Jinoch
Jozef Havrilla
Michal Škorpil
Vojtěch Tichava
Tomáš Bahník
Václav Plášil
Vlastimil Kaiser
Stano Suvák

zdroj: Nova





Reklama




Vybrané články