Quantcast

5 nových sportovních kanálů na Sky Deutschland

| redakce | tisk

Operátor placené televizní platformy Sky Deutschland přinese svým abonentům pět nových sportovních kanálů, které se zaměří od tenisu a fotbalové Premier League až po golf.

Na abonenty od 14. července 2022 čekají nové kanály Sky Sport Top Event, Sky Sport Premier League, Sky Sport Mix, Sky Sport Tennis a Sky Sport Golf. Názvy jednotlivých stanic napovídají, jaký obsah na jednotlivých programech mohou předplatitelů Sky Germany očekávat. Od uvedeného data budou mít zákazníci k dispozici osm sportovních kanálů pod značkou Sky. Vedle pětice vyjmenovaných zůstávající v nabídce provozovatele programy Sky Sport Bundesliga, Sky Sport F1 a Sky Sport News.

Nové sportovní kanály na Sky Deutschland (foto: Sky Deutschland/digital fernsehen)
▲ Nové sportovní kanály na Sky Deutschland (foto: Sky Deutschland/digital fernsehen)

Sky Sport Top Event bude stanicí s nejlepším obsahem Sky Sport. Stanice bude například vysílat živé přenosy zápasů, které jsou současně vysílány na nových a stávajících tématických programech jako je Sky Sport Bundesliga nebo Sky Sport Premier League. Tato nová stanice umožní sledovat nejoblíbenější přenosy kompaktně na jedné stanici. Vedle přenosů bude stanice vysílat dokumenty, magazíny a archívní obsah, předzápasové a pozápasové zpravodajství. Sky Sport Top Events vysílá obsahy z programových balíčků Sky Bundesliga a Sky Sport. Klienti, kteří si objednali pouze jeden ze dvou balíčků, uvidí pouze tento obsah a jinak přestávku ve vysílání.

Sky Sport Premier League se věnuje anglické fotbalové lize 24 hodiny denně. Přináší jednotlivé zápasy a konference, dokumenty, magazíny, archívní obsah, předzápasové a pozápasové přenosy z anglického fotbalu.

Na programu Sky Sport Mix bude kombinace živých sportovních přenosů kombinovaná s neživými pořady o různých sportech. Půjde například o házenkářskou Bundesligyu, DFB-Pokal, NHL, Diamantovou ligu a mnoho dalších sportů a pořadů, jako jsou mezinárodní fotbalové sestřihy, Světová surfařská liga a také dokumenty a magazíny ze světa sportu.

Sky Sport Tennis bude tématický kanál se zaměřením na jediný sport - tenis. Patří sem celá ATP Tour, grandslamový turnaj z Wimbledonu. Program obsahuje přímé přenosy (jednotlivé zápasy a konference), dokumenty, magazíny, archivní obsah, předzápasové a pozápasové zpravodajství. Se spuštěním nové stanice se rozšíří nabídka turnajů ATP 250, což znamená, že Sky Sport bude vysílat více tenisových turnajů ATP než doposud.

Sky Sport Golf se bude věnovat řadě golfovým turnajům jako například PGA Tour, DP World Tour a Lagies European Tour. Program doplní široká škála golfových akcí, pořadů, magazínů, dokumentů, archivního obsahu a dalších relací.

zdroj: Digital Fernsehen





Reklama




Vybrané články