Quantcast

Za Music Box na UPC Direct se hledá náhrada

| Martin Vyleťal | tisk

Slovenský hudebně-interaktivní kanál Music Box včera 7. ledna 2008 zahájil nekódovanou satelitní distribuci na satelitu Thor 3 (0,8°W) a nahrazuje původní kódovanou trasu v placeném paketu UPC Direct na satelitu Astra (19,2°E).

Vysílání Music Boxu na platformě UPC Direct nadále pokračuje. "Distribuce bude pokračovat ještě několik dní," řekl serveru parabola.cz František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR společnosti UPC Česká republika a dodal: "V současné době hledáme náhradu." Jedním z kandidátů na obsazení volné pozice je NASN Europe, kanál s populárními americkými sporty (včetně přenosů prestižní hokejové NHL). Zda a kdy se případně NASN objeví na UPC Direct zatím není známo.

V budoucnu abonenti UPC Direct kanál Music Box na Astře nenajdou. Zájemci o tuto stanici mohou přeladit své paraboly na satelit Thor 3, kde vysílá volně na kmitočtu 12,169 GHz, polarizace horizontální, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S. Ostatní slovenské nekódované programy (Nautik TV, Moooby TV a TV Patriot, Rádio Kiss) se vysílají v jiném paketu - na frekvenci 12,399 GHz, pol. H, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S.





Reklama




Vybrané články