Quantcast

Fishing and Hunting Channel na Digi TV i v polštině

| Martin Vyleťal | tiskobrázek k článku: Fishing and Hunting Channel na Digi TV i v polštině

V pondělí 1. prosince 2008 začal monotématický kanál Fishing and Hunting Channel vysílat s polským dabingem. Program s polskou audio stopou se vysílá prostřednictvím platformy Digi TV. Ta ale nepůsobí na polském trhu a audio stopa v polštině slouží jen pro účely další distribuce.

Stanici Fishing and Hunting Channel zatím nemohou přijímat diváci v Polsku. Signál zatím šíří jen platforma Digi TV na satelitu Thor 5 (0,8°W) a zatím se žádná z polských platforem nerozhodla stanici zařadit do své nabídky.

Technická obrazová kvalita Fishing and Hunting Channel na Digi TV není příliš dobrá i přes dobré rozlišení obrazu a přijatelný datový tok. Program je na této platformě dostupný v češtině a maďarštině, pro diváky v Rumunsku s rumunskými DVB titulky. K dispozici je i originální audio stopa.

Fishing and Hunting Channel se vysílá na družici Thor 5 (0,8°W), na kmitočtu 11,785 GHz, pol. H, SR 28000, FEC 5/6, DVB-S, service ID 3400, video PID 4004, audio PIDy: 999 (polsky), 2008 (česky), 7000 (originální zvuk), 787 (maďarsky). Před několika dny stanice testoval i bulharskou audio stopu.

Televize Fishing and Hunting Channel vysílá filmy a pořady o lovu a rybolovu a také představuje nejkrásnější místa světa a ohrožené druhy zvířat. Stanici provozuje společnost IKO Media Group.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články