Quantcast

Odpojení placených programů Skylink od systému CryptoWorks

| Tisk

logo Provozovatel česko-slovenských satelitních platforem Skylink a CS Link , společnost M77 Group, informuje o postupu odpojení placených programů Skylinku od systému CryptoWorks.

V souladu s tiskovou zprávou ze dne 15. 10. 2012 je k dnešnímu dni připraveno odpojení všech zbývajících placených programů Skylinku na kartách CryptoWorks. Do konce tohoto týdne budeme znovu kontaktovat poslední předplatitele balíčku Multi, kteří dosud neregistrovali kartu Skylink Výměna a tím nepřešli na nový systém Irdeto.

Samotné odpojování se následně uskuteční ve 2 krocích.

V pondělí 5. 11. 2012 bude od systému CryptoWorks odpojeno následujících 10 programů: Filmbox, Filmbox Plus, JimJam, Private Spice, Viasat Explorer, Spice, Viasat History, Viasat Nature, Eurosport a Eurosport 2.

Další pondělí, 12. 11. 2012, dojde k odpojení všech zbývajících programů.



Po tomto datu budou veškeré placené programy Skylinku dále dostupné již jen na kartách Irdeto a Irdeto ICE. Odpojení placené nabídky na kartách CryptoWorks platformy CS Link je plánováno na 30. 11. 2012.

Typ dekódovací karty lze poznat z jejího sériového čísla. Karty CryptoWorks mají sériové číslo čtrnáctimístné, zatímco karty Irdeto a Irdeto ICE mají sériové číslo jedenáctimístné. Sériové číslo je umístěno na kartě pod čárovým kódem.

redakce





Reklama




Vybrané články