Quantcast

UPC přidá Prima MAX i další tři kanály v HD

| Tisk

logo Prima MAX HD bude hned od svého spuštění 20. listopadu součástí všech televizních tarifů UPC, tedy Klasik, Komfort i nejvyššího Komplet. V průběhu prosince bude Prima MAX v klasickém rozlišení dostupná také v nabídce Digi Mini a mobilní televize Horizon Go.

UPC zároveň od 16. listopadu zařadila do všech svých tarifů další 3 kanály ve vysokém rozlišení – Prima LOVE HD, Telka HD a Smíchov HD. Celkem tak UPC nabízí 49 kanálů v HD, což je nejvíce v České republice.



logo

Prima MAX součástí nabídky UPC

Skupina Prima zahájí vysílání pátého kanálu Prima MAX v pátek 20. 11. 2015 od 20:11 americkým blockbusterem Vlk z Wall Streetu, který svým předplatitelům nabízí rovněž videotéka My Prime. Nová stanice TV Prima primárně cílí na diváky ve věku 25-44 let a na rodiče s dětmi. Obsahově bude zaměřena především na zahraniční tvorbu s důrazem na filmový obsah.

Nový kanál Prima MAX vhodně doplní naši televizní nabídku v rámci multikanálové strategie, kde má každá z našich stanic jasně profilovanou programovou nabídku. Diváci se mohou těšit na pravidelný přísun komedií, akčních i českých filmů. Nebudou chybět ani exkluzivní oscarové trháky,“ říká Marek Singer, generální ředitel FTV Prima.

redakce





Reklama




Vybrané články