Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
27.12.2007, 19:50.02

Illusion M5

Potrebujem poradiť.1.Aká je najvhodnejšia konfigurácia softu,multicamu a vectry pre tento prijímač ak chcem používať napr. kartu T a T v čítačke.Ide mi o spoľahlivé načítanie kódov na kartu.2.Vložil som do CAM-u Cryptoworks dekoder aj so slovenskou kartou,ale po asi pol hodine program sekne a prijímač sa musí reštartovať.Ak je možné poradte.Ďakujem
uživatel
labsat
27.12.2007, 20:03.10

RE: Illusion M5

Najvhodnejšia konfigurácia sa ešte len pripravuje.M5 ky-najväčšie sklamanie v r.2007
uživatel
theo77
28.12.2007, 00:31.20

Existuje vhodna a bezproblemova kombinacia /SK a CZ karty v oboch citackach/. Nic nemrzne a cita vsetky kody /inic. aj obnovovacie/ Pouzi ale urcite killer a potom nahraj soft 6.00, multicam 1.04b a najnovsiu vectru /v tomto poradi/ a nebudes mat ziaden problem. Odskusane na dvoch prijimacoch M5! :8)
uživatel
andreas
28.12.2007, 00:43.12

to andreas

Tak to máš veľmi málo odskúšané. Mal by si vedieť, že M5 ako sa začal vyrábať až po dnešok je nedorobený prijímač. Tvrdiť, že je pre všetký M5 táto alternatíva ideálna je utopia.
To theo. Ten rok by som posunul aj na 2006. ;)
uživatel
padavan3
28.12.2007, 01:11.11

To netvrdim a ver mi dost som sa zapotil, ked som rozne kombinacie skusal... Ale pomohol mi budu, ktory tuto kombinaciu softu a multicamu uviedol ako prvy... Bolo vsak treba na zaciatku pri prechode zo softu 5.xx pouzit killer, v opacnom pripade satelit mrzol a koceckoval. Cca dva tyzdne vsetko fachci ako ma... No freeze, no reset... Aspon u mna. Tak nech to chlapec vyskusa, mozno sa mu zadari... ;)
uživatel
andreas