Quantcast

Diskuse

Archív diskusního fóra parabola.cz

Právě čtete stránku diskusního fóra serveru parabola.cz z archívu.
Do tohoto vlákna již nelze přidávat další reakce (režim READ-ONLY).
03.07.2008, 12:56.09

Vantage 7100 S

Mám v úmyslu si zakoupit tento satelit.Máte někdo s tímto satem nějaké zkušenosti?Popřípadě nějaký odkaz na stránky na internetu ohledně emu atd.Za info předem dík.
uživatel
blanda
03.07.2008, 13:04.28

RE: Vantage 7100 S

Zkušenosti určitě někdo má. spousta je toho na cssf.cz jinak i zde je toho dost použij vyhledávání a napiš tam to samé co máš jako označení vlákna
uživatel
alda10
03.07.2008, 13:17.00

RE: Vantage 7100 S

jj pohledej a dovis se urcite vse co potrebujes..ja ho mam asi tak 1mesic a jsem velice spokojen,podpora je tady velice dobra mozna by se dalo rict vyborna...Akorat kdyz se zaregistrujes na Vantage clubu..tak ti podekuji ,ale z neodpovi..cekas na registraci vecnost,ale to vubec nevadi tady je to lepsi nez pres club......a nebo vyckej odpolednich hodin az tu budou i ostatni R^ R^ :)
uživatel
kos
03.07.2008, 14:17.07

@blanda

mám tento satelit asi měsíc,mohu říci,že ho docela zvládám od začátku,jsem spokojený hlavně s HD programy mám jich přibližně 40HD programů,ale prosim Tě to vše jen díky použití diabla verze 2.3,kde je piclý už od jara CONAX na THOR DIGITÁLCANAL/švedské,finské,dánské a norské programy v HD a W2 16 E EUTELSAT DIGITALB albánské programy V HD,to však dokáže každý HD přijímač pokud má funkční slot pro modul cam.Proto než koupíš koukni třeba i ke konkurenci jsou dnes již lepší přístroje.
uživatel
hery
03.07.2008, 17:18.44

vantage

a hlavne cez usb to vsetko zvladne aj male dieta.......a to tu bolo reci aky je to straaasne komplikovany prijmac...ale inac neni nad dig world 4100E..az tie budu mat hd tak neni co riesit
uživatel
lubo540