![]() |
|
ČT HD ?Teď mám naladěnou ČT HD, ale od SD žádný rozdíl nevidím. To Vysílají HD v datovém toku SD? Jestli tohle má být HD, tak je to bída a ostuda ČT. Mám Skylink. |
žlab
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 523 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
RE: ČT HD ?ČT nemá jednoduše tak perfektní upscaling jako nova. to je skutečně špička, to jejich vybavení. bohužel co tam většinou vysílají je hrůza a děs, ale vybavení mají na nejlepší světový úrovni. když ale dává ČT něco v HD-nativ, tak to vypadá rovněž perfektněVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
re:na to, že ČT má příjmy z reklam a zákonných poplatků, tudíž by měla být nejbohatší TV na našem trhu...tak její technologie tomu vůbec neodpovídá...asi je tam někde žába na prameni, nebo jdou peníze někam jinam, než by měli jít (např. do nákupu nových technologií) |
žlab
![]() |
|
RE: ČT HD ?Bohužel, je to tak. Nejvíc mě pobavil z ČT Ota Černý, který byl nesmírně rád, že žádny z našich celků se nedostal do Ligy mistrů, protože by ČT z domácích zápasů musela připravovat celý přenos v HD. A zaznělo tam, že tu techniku v takové míře nemají a museli by si ji půjčovat... |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: ČT HD ?A proč by musela celý přenos připravovat v HD ??To nikde v žádných podmínkách UEFA ani vlastníků vysílacích práv není. |
pat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 3 108 Galerie: pat |
![]() |
|
re:tak to jsem rád, že mám satelit, protože jak tak koukám, tak v DVB-T a v DVB-C na kabelovce UPC jsou ty dat. toky ještě menší, tudíž obraz rozplizlý...to by si měl uvědomit každý, kdo si chce pořídit svoji první LCD TV :lookaround: |
žlab
![]() |
|
RE: ČT HD ?výtah z rozhovoru: Technický ředitel ČT Rudolf Pop dokonce nedávno v rozhovoru pro (nevhodné slovo).cz řekl, že kdyby se některý z českých fotbalových klubů dostal do letošního ročníku Ligy mistrů, musela by ČT přenosy z České republiky produkovat v HD kvalitě, což teď nedokáže. Prý je proto „rád“, že se žádný klub do Ligy mistrů tentokrát nedostal.Ano, tak to je. Jak byste to řešili, kdyby přeci jenom některý z klubů uspěl? Asi pronájmem techniky. Těžko říct, zda bychom ji přímo kupovali. Asi bychom si ji na ty zápasy půjčovali. |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: ČT HD ?to co dávají na čt teď je extrémně zmršený. bůhví kde to sebrali. jinak se tam dají vidět i dost dobře vypadající filmy například. tohle je zmršený už od zdroje a hodně mocVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
re: vortimondasi máš pravdu...myslel jsem, že mi odchází můj milovaný Topfield...ale to se na Silvestra moc nevycajchnovali...spíš naopak... |
žlab
![]() |
|
RE: ČT HD ?Jo pánové, je to zas jak za soudruhů, zas se díváme, že jim to na západě kvalitněji funguje. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: ČT HD ?Jinač obsahově na to že je to silvestrovský program tak jak na Nově i CT to je jedna TRAGEDIE..Kdyby dávali dokola Mrazíka nebo Tři oříšky pro popelku tak to vyjde na stejno. |
pat
![]() |
|
re:asi by bylo nejlepší celou ČT radši prodat, zprivatizovat nebo tak něco :))) Za tohle se mi fakt nechce platit povinný poplatek... |
žlab
![]() |
|
re:to máš pravdu...já koukal radši na Z1 na výstavbu Moskevského metra ve třicátých letech ... :)) |
žlab
![]() |
|
To patJá mám už po 3 roky od rána nataven na "S" jen 3sat. A manželka kouká na ty CZ -P. Na jiné TV. |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: ČT HD ?Tak tak na silvestra by se měl člověk smát nebo se o to pokusit..ale tohle to je vrchol.kde jsou ti Menšíci,Bohdalky,Dvořákové,Sovákové.. A bude hůř..nejsou ani peníze ani kdo tu zábavu umí udělat. Když vidím Kramára jako konferenciera hlavního slivestr.večera,, Ach joooo |
pat
![]() |
|
RE:ČT HDJá se taky přidám,rok od roku je to na toho silvestra horší a horší,úroveň úpadá stále dolů.Jo,jo je to tak. |
luchna
Registrace: 1/2008 Příspěvků: 162 |
![]() |
|
No ty žábyna prameni jsou dost známé ,ruzní kamarádičci,bratříčkové i sestřičky,milenci a jiná podobná banda ,která má furt ještě málo,takže se vůbec nedivím!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 915 |
![]() |
|
Ten Silvester je rovnaky v SR aj CRCo pozeram, Markiza dava to iste, co Nova. Teda humus.CT dava to, co STV. Humus. A tak miesto styroch mensich humusov, ako ine roky, mame dva humusy, ale zato poriadne. AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 627 |
![]() |
|
RE: ČT HD ?Plně s váma souhlasím. Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv Rv RvDigi Tv top platforma
|
satmana
Registrace: 10/2009 Příspěvků: 1 698 |
![]() |
|
RE: ČT HD ?Nenadávejte ! Prostě se šetří, jako všude jinde ! Vysílají dohromady naši a slováci jak na veřejných, tak i na komerčních programech ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
re: Tondachano, šetří, ale do vlastních kapes..že by se snížil počet reklam, to pochybuju a měsíc co měsíc vybírají od nás poplatek...ona se někomu ta Krize náramě hodí a budou se na ní vymlouvat ještě 10 let.... |
žlab
![]() |
|
RE: ČT HD ?Aj pri setreni sa vsak da najst ina moderatorska dvojica, nez ten smutno-trapny Maros Kramar a ta pani, vyzorovo patriaca do rodiny Adamsovcov.AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 627 |
![]() |
|
re:žleb a LucaBrazzažleb: To,že šetří do vlastních kapes jsou jenom dětinské bláboly, nebo snad máš důkaz o tom, že si Janeček a další něco navíc berou domů ? A hospodaření ČT každý rok posuzuje Sněmovna a ještě nikdy nic nenašla ! A posuzuje ho podle účetních dokladů a ne, že se dívá doma na televizi !LucaBrazza: my máme v Čechách takové přísloví, že někdo má rád holky, někdo zase vdolky. Což je asi to, že se někomu líbí to, jinému zase něco jiného. Mě se zrovna ta Kostková líbí ! Na druhou stranu mi připadá jako z Adams Family jedna ze slovenských moderátorek, ale nebudu ji proto hned urážet! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
@TondachKde žiješ ??? V nějakém ideálu ???Stát se rozkrádá kompleteně ve všech sektorech od A až po Z a ty budeš chtít důkazy.. Stačí myslet, a koukat kolem sebe pozorně.. Samozřejmě že si nikdo nic nenosí domů v tašce přes vrátnici..to se dělá dnes jinak dnes přece.. Standa Gross si taky nic nenosil domu po šichtě v aktovce a jak pak se mu daří :))) |
pat
![]() |
|
re: Tondachto nejsou žádné bláboly....protože s tolika příjmy co ČT dostává, by její kvalita měla vypadat úplně jinak...já tady neskuhrám, že nebudu platit poplatek, klidně bych platil i více, kdyby to mělo nějakou úroveň...ale za tohle, co předvádějí? Ty prachy prostě někde mizí...a že je kontroluje Sněmovna? U nás v republice...v silně korupčním prostředí? HAHAHATakže teď mě napadjí akorát dvě věci, buď ty peníze (naše) někdo rozkrádá a pak nemají na nákup potřebné techniky, nebo jsou tam troubové a svýmu řemeslu vůbec nerozumí. A nemusíme se dívat jen na kvalitu Novy...stačí se mrknout k sousedům do Německa...a kolik stanic už tam vysílá v HD. ČT s tím logem HD dělá jen ostudu....My prostě budeme pořád sto let za opicema... |
žlab
![]() |
|
RE: ČT HD ?Co brečíte,bude ještě hůře!Kasa se nám vypráznila,je třeba šetřit,aby bylo co krást.Proč u nás není,co je běžné ve správně fungujících ekonomikách.Přijde někdo od berňáku a řekne:"Pane, máte takový příjem,tento příjem neodpovídá vašemu nabytému majutku a způsobu života a proto vám to to zdaníme 90%. :))) :))) :))),To by bylo brekotu,to přece nejde,jak by k tomu přišli,co jim to dalo práce,než si to nakradli.Mohl by mně někdo,vysvětlit,jak může být někdo 20 let po plyšáku miliardářem,aníž by nekradl?? ;P ;P :lookaround: :lookaround: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |