![]() |
|
Panasonic Viera TX-P50S20EZdravím všechny, máte někdo zkušenost s touto TV? Původně jsem uvažoval o 46", ale je tam minimální cenový rozdíl, takže bych asi koupil tu větší. Žena se bojí, že už na takové úhlopříčce bude obraz až nenormální(zatím máme 32" crt Sony WEGA), tak to ještě půjdeme omrknout do obchodu.Ale jde mi o osobní zkušenost, jak na ní vypadá SD sat.vysílání? Zatím mám jen obyčejný přístroj bez HDMI připojení, pak koupím něco HD. "Je třeba si uvědomit, že ne každé stisknutí OK je ve Váš prospěch."
|
aldadol
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 74 |
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20EAký máš prijmač? |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20Enevim naco taku velkost? ak mas na to priestor ok..ale pocitaj s vyssou spotrebou...dalsia problematika ..akym signalom to chces napajat? ak kablovou tv horko asi zaplaces..sd u ksylinku na tom bude tiez nic moc..hd by malo byt v pohodeskylink sa podla mojho nazoru správa neeticky
|
tulen
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 7 883 |
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20EMoj nazor je a mozete na mna potom cely den nadavat,ze cim vacsia uhlopriecka tym horsi SD obraz.Preto vela ludi place,kupili si plazmove steny a teraz kvoli tomu placu a nadavaju na skylink a inych aby zaradovali len HD aby mohli nieco kvalitne pozerat.A mozete kamenovat.... :8)Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20EV tuto chvíli Openbox 810, řeším nějaký HD, ale jestli to bude Satelita, Skybox nebo Argus netuším, protože jsem nenašel čas si to pořádně promyslet, zatím se řešila TV.Místo na ni mám, dívat se budu cca z 3,5m. Jak jsem psal, původně jsem zvažoval 46", ale nerad bych si za rok řekl, že 50" by bylo lepších... :(( "Je třeba si uvědomit, že ne každé stisknutí OK je ve Váš prospěch."
|
aldadol
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20EOpenbox ná dobrá sd obraz, inač obrazovo by som doporučovqal octagon HD, ale nezabúdaj že HD nie je zadarmo. |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20EVelikost si rozmysli, než si pořídíš TV. Já mám úhlopříčku 106 cm Panasonic TX-P42G15E a obraz u Sport1 je dost špatný. Čím větší úhlopříčka, tím víc se ti ukáže nekvalitní obraz.HD programy jsou ale na velký úhlopříčce super. Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20EHlavně se nenech okouzlit předváděcím programem. Nech si tam předvést programy z DVB-T, ať vidíš co budeš mít pak doma.Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20EMně je jasné, že když tam pustí nějakou promo smyčku z BR, tak bude všechno úžasné. Určitě si to nechám předvést. V některých diskuzích tady zmiňovali, že u plazem je hlučný ventilátor. Chápu, že to může být kus od kusu, ale má s tím někdo zkušenost u tak velké obrazovky?"Je třeba si uvědomit, že ne každé stisknutí OK je ve Váš prospěch."
|
aldadol
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20Edivam se z cca 4m a 50" se mi zda uz malicka ;) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20Ejá mám 47 LCD LED a už je mi to malý,ta 50ka bude OK diskuzi LCD x Plasma nechám na jiných |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
aldadolTy bys chtěl tv za řekněme za 18 000 KČ a k tomu HD přijímač za 2500?To je docela zajímavý rozdíl-to by se nenašlo na kvalitnější HD přijímač?O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
petr33Na lepší by se samozřejmě našlo, já jsem jen napsal značky, co mne v tu chvíli napadly. Vím, že tu o nich bylo leccos napsáno, ale čistě pro sebe jsem to ještě neřešil, to je asi na jiné téma (nicméně pokud má někdo HD box spolehlivě fungující s motorem,s možností občas něco zkusit v rámci studia a koukatelný na plazmě, tak mi klidně napište své tipy)"Je třeba si uvědomit, že ne každé stisknutí OK je ve Váš prospěch."
|
aldadol
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20EVentilátor je při vypnutým zvuku znát, ale jde o zvyk. Na takovou vzdálenost ho snad ani neuslyšíš.Jimmy Vždy může být hůř....
|
Jimmy
![]() |
|
aldadolOK-bejt tebou tak se ale zaměřím na jiné a lepší.Tyto jsou podle mně takové .../ať si každý doplní co uzná za vhodné/, k takové tv se hodí úplně jiný přijímač v trochu větší a vyšší kategorie.Toje můj názor.Já ti můžu doporučit Technisat Digit HD 8S.Je to ve své kategorii špička ale každý ti doporučí něco jiného-musíš se rozhodnout sám ty se budeš dívat na tv a satelit.P.S.Já mám 42px80tku tří roky -paráda když jsem jí kupoval tak jsem říkal jaký je to velký krám a teď bych si koupil bez jakýchkoliv diskusí 50tku.A uvažuji o koupi.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20EMám rok a půl Panas. 46" s obrazovkou PDP, dívám se 2,5-3m,ventilátor slyšet vůbec není. Obraz je vynikající. Mám sat Humax HDCI 2000 a CS Link. Mohl jsem koupit i o něco větší.Pochpitelně, že u některých kanálů SD pokud tam ten datový tok není tak nepomůže ani převzorkování. Jsem velmi spokojen. |
tatin
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 108 |
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20ENo 50" Panasonic má nepovedené panely a docela se vracejí po půl roce provozu!Zpravidla naskočí v jedné třetině 20 cm tlustý matný pruh!Pokud si ji přesto koupíte-uschovejte si originální obal pro případý transport do opravy!Raději 46" či 42" tam je to OK! ;) Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20EDíky za info, o této anomálii slyším prvně a naštěstí si obvykle aspoň rok obaly od dražších věcí nechávám.Uvidíme, jak se nám to bude na prodejně líbit, přinejhorším budu reklamovat."Je třeba si uvědomit, že ne každé stisknutí OK je ve Váš prospěch."
|
aldadol
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20ESoulas s petr33 a HD8-SX je třída a co tak už TV 63". |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20E50" Panasonic rada V = skromne pisem zatial spokojnost, no urcite to nie je tv vhodna na scart pripojenie, a to sa tyka i rady S, G atd... hdmi je hdmi, i ked napriklad dvb-t obraz je hodne slusnynech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20ETak 63" bych už manželce opravdu nevnutil, ikdyž by se na tu stěnu vešla ;) Nějaký pořádný HD sat reciever je samozřejmě v pořadí, už to začnu studovat, v poslední době se jich objevilo takové kvantum, že to srovnání není na 5 minut."Je třeba si uvědomit, že ne každé stisknutí OK je ve Váš prospěch."
|
aldadol
![]() |
|
Delta1O těch obalech můžeme polenizovat-žádný zákon či nějaký prodejce mi nenařizuje abych si schovával obal.Kam takový obal jako kr..a si někdo schová co bydlí třeba v garzonce a je bez sklepa?Třeba takový Pardubičáci přijedou na místo pořípade si to sami odvezou.Takže žádný obal doma to je mystifikace.Záruční opravny vyžadují a požadují akorát záruční list-stáhnutý ze stránek Pan.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
Přihřeju si polívčičkuOpět téma panasonic plazma. TX-P42GT14 s DBS2Ventilátory nejsou slyšet. Obraz jako víno HD ( SD dle kvality kanálu) Z fotky s malým rozlišením taky neuděláš super foto. Přirozené barvy, max úhly pohledu,po 1,5roce obrazovka bez kazu Spotřeba cca 160 W (otázka nastavení) Zvuk též OK ( jinak jej dám přes dom. kin.) Dnes bych se nebál větší TV. ;) |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
RE: Panasonic Viera TX-P50S20Eto petr33:To je sice pravda,ale také si to "běžně" do té záruční opravny musíte odvézt sám či prodejce a za transport si pak ručí ten či onen! Pokud se mu to rozbije či poškrábe,tak je to na jeho bedrech! A pokud to prodejce nepoveze,nýbrž pošle přes některou dopravní službu,tak to těžko do něčeho zabalí,že? Stejně to byla jen připomínka a doporučení! ;) Jak s tím kdo naloží-je jeho věc! :8) Otázka tazatele byla o něčem jiném-jaké jsou zkušenosti?! :lookaround: Hezké dny, nerušený a funkční příjem bez výpadků :-)
|
Delta1
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 860 |
![]() |
|
Delta1Mě je srdečně jedno co bude dělat prodejce či kdokoliv jiný-to je jeho problém.Rozbije-poničí-poškrábe-vše buďto na své náklady opraví či dá novou věc.Napíši to eště jednou- záruční opravna z PARDUBIC přijede sama na místo opravy, opraví na místě- když to nejde sama si to odveze-od toho je.Ale dle mého názoru Pan. není tak poruchový abychom to tady hrotily. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
![]() |
|
![]() |