Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Vantage 7100 a střih záznamu

Nedávno jste mi tady doporučili tenhle přijímač jako PVR ready kvalitu vhodnou k příjmu kanálů UPC Direct. Přijímač se mi moc líbí, ale pořád mi to nedá a projíždím různé recenze a nejsem si jist... V tuto chvíli k němu mám následující dotaz. Když k němu připojím externí HDD přes USB, je možné přímo přes menu přijímače provádět střih nahraného programu (reklamy, začátek, konec filmu)? Nebo musím stříhat pořčady až na pc?? Pokud to neumí, znáte nějaký přijímač, který to uživatelsky přívětivě zvládá. Díky moc za odpovědi!!!

nikonov
Registrace: 10/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Vantage 7100 a střih záznamu

Toto Vantage 7100 dle mého neumí. Nicméně reklama se dá rychle přetočit :)

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

Záznam jde stříhat.Není nejpřesnější,ale jde.
V současné době nemám doma přijímač,tak ti nemůžu napsat stručný návod.Pokud si vzpomínám,tak do střihu se "leze" z přehrávače.Předposlední nebo poslední ikona v liště přehrávače.

.......

jito
Registrace: 12/2005

Díky. Už jsem našel i návod na Vantage fóru. Píšou tam to samé, že není nejpřesnější. Co to ale znamená? Že to není s přesností na 1 frame nevadí, ale kolik je tak zhruba ta "odchylka"?

nikonov
Registrace: 10/2006

Ten střih je cca 2-3 vteřiny.
Jde o to,že když chceš začít střih na čase např.10 minut,tak musíš začít na čase 9.50.Ale na to přijdeš,kolik je potřeba předsadit.

.......

jito
Registrace: 12/2005

No opravdu nic moc, já už to vzdal, a beru tuto funkci jako: "je tam, ale ...". Raději reklamu přetočím (ale pokud si s tím hraješ, tak se vlezeš i do 1 vteřiny (ale je to "dřina") :)))

Jste největšími pokrytci, jaké svět kdy poznal. Dovoláváte se hodnot, jimiž pohrdáte a po nichž bezohledně a cynicky šlapete

Jackal
Registrace: 9/2006

nikonov

ide to ako už bolo napísané, ale trvá to dlho (tak do 10 min na úpravu jedného filmu), a ešte sa to niekedy nepodarí, zasekne a reštartuje prijímač...takže nieje to dokonalé

Vantage HD 8000S, Amiko Alien 2 Triple Plus (S2 S2 T2/C) - Dual Boot OS: fw. Spark 1.2.76, Enigma 2 fw. openATV 5.1, 80cm parabola na motore

digitals
Registrace: 11/2008

Technisaty to umí

tak, že v menu se do nahrávky dají značky na začátky a konce reklam a úseky mezi zvolenými značkami se vymažou. Jde to poměrně rychle, druhý pokus je již výrazně lepší než pokus první. Přístroj se neseká, nahrávka je ostříhaná za cca 5 minut s využitím možnosti rychlého převíjení. Prohlížet program bez reklam je pak paráda. Umí to Technisaty: HD S2 (plus), HD8 SX. HD 8 SX to dokáže i na USB disku.

Každá složitá věc se skládá ze série jednoduchých věcí.

samorost
Registrace: 1/2006

takže Vantage to neumí

pretože tvrdiť že umí, len sa pri tom niekedy sekne je zlý vtip.

Dagy2
Registrace: 11/2010

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra