Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Panasonic vypalovačka a cs link

Jsem to nějak minule přehnal s tím chválením,mám tu novou DM EX 773 všechno při staru jako ta EH57 akorát na ni nelze nahrávat,stále se mi vypíná a píše "no rec" Retro tv, to je mi teda divná vypalovačka když na ni nejde nic nahrát,čet sem něco o novém čipu který tomu brání ale ten starej s tím neměl problém,zapojoval jsem to i na 3cinche ale nic,prostě se to v nepravidelnejch intervalech vypne a napíše to"pouze jeden záznam"v menu vypalovačky ale i přes ty čtverečky na HDD to de vypálit,tak proč taková pakárna?Něco sem o tom kodování čet ale starej křáp to nedělal,stalo se to někomu?a jak to obešel?Dík za nápady ;)

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy
Registrace: 8/2006
Odpověď v diskusním vlákně

welcome to DMR!

skohy vsak sme sa o tom bavili ne?!
To su tie signaly proti kopirovaniu... zial novsie nie je vzdy lepsie hlavne v zmysle "anti-DigiRightManagemente"
Inac hento -raz- nahrajes ak das DVD-RAM disk ten Panasonic...
Inac existuju zapojenia - kuk starsie Amaterske Radio ci ako sa to uz vola-lo posledne roky pre anti-signaly ale toto ja neriesim, nepodporujem...
K

krikri
Registrace: 3/2010

RE: Panasonic vypalovačka a cs link

základ je nahrávat na zařízení,které tyto signály ignoruje,někdy to stačí zapojit přes videokameru R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

S Vypalováním problém není i přes ty značky o ochraně se to vypálí,horší je že není co vypalovat když se ten krám v noci neočekávaně vypne,jinak dík za tipy kameru sice nemám ale zkusím někde prostudovat ty Am.Rádia.

Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod

skohy

když se začínaly kopírovat videokazety,někde 1985-89,tak se používaly videa z Tesly Bratislava,protože to ještě neměly ošetřeno

pierrepetr

Myslíš Avex?to se to kopírovalo i bez těch srandovních dekodérů

skohy

vsetko je na webe

skohy ono to najdes aj na webe, ja som to myslel tak ze je elektronicke zapojenie nakolko analog prenos... ja mam okrem Pan stary Philips kt kody nebral ale zas neviem ako "prehnat" ako pise pierepetr lebo ked to zapojis cez jeden druhy scart od toho sa tie sign neodfiltruju - scarty dokonca aj dalsie cinchove vystupy su vnutri prrpojene cez min pocet pasivnych suciastok kt tam nie su samozr za ucelom filtrovat sign...

krikri
Registrace: 3/2010

pokud je nejhůře,nahrát na dig.kameru,potom nacpat na recorder,jde to R^ :laughing: R^

pierrepetr

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra