Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Linuxové přijímače

golden media unibox T2

zdravím chlapi poprosil bych o radu ,chci si koupit HD přijímač do max.4000kč.Rozhoduji se mezi Golden media spark triplex a Golden media unibox T2.Po prostudování obou přijímačů na netu se mi oba přístroje jeví jako v celku solidní mašinky.Přece jenom se ale chci zeptat zde znalých odborníků kteří mají zkušenosti a vlastní tyto přijímače který by mi doporučili.Jen chci dodat že z toho triplexu mám trošku obavy že na mě bude složitý poněvadž by to byl můj první linux .Jen chci vědět rozdíly mezi přijímači jako např. podporu,kvalitu obrazu sd a hd ,podpory emu a tak celkové chování přijímačů.moc díky všem kdo by mi poradil do čeho jít. :((

marksony
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47
Odpověď v diskusním vlákně

marksony dej

si uni box2,ten sice není linux,ale na obsluhu daleko jednoduší a těch možností co nabízí i pro pololaika,ja mám triplex a hned bych ho vyměnil za uni 2,měl jsem uni1,vyměnil za triplexe,myslel -zaučím se s linuxem,teď bych bral uni 2 je lepší pro poloznalce.

korkoran
Registrace: 10/2006

RE: golden media unibox T2

Golden media jsou určitě dobré stroje, když doplatíš 250, máš vu solo a budeš spokojen taky, skus se podívat, myslím, že to je zase někde jinde, hlavně co se týče jednoduchosti. Nahraješ nějaký jednoduchý image a můžeš studovat, jak dlouho chceš. Podpora je moc dobrá. Anebo xtrend 4000, jsou to podobné stroje.

badr
Registrace: 10/2008

díky moc Vám oběma za reakci ,no tak asi vyloučím ten triplex ten by na mě byl moc složitý a bud teda vezmu ten unibox a nebo ještě mrknu na to v učko ,to ale nevím jestli kolem 4 litrů seženu anebo taky ten xtrend 4000 ,o něm jsem taky přemýšlel .no do zítřka se musím rozhodnout.díkec ještě jednou za radu. R^

marksony

Unibox2 je úplně v pohodě a na to běžné bl.nutí bohatě stačí, otázkou je jestli ho ještě seženeš.

Cryptobox 752 Combo,DVB-S Toroidal T-90: 28.2E,23.5E,19.2E,16E,13E,9E,7E,5E,1.9E,1W,5W + 39E,42E,46E,52E + 26E. DVB-T2 MUX 21,22,23,24.

BIDLO
Registrace: 10/2007

Do 4000,- Kč koupíš super přijímač s Broadcomem a Enigmou 2, a ne nějaký Unibox s Ali3606

matchboxx
Registrace: 9/2012

matchboxx

čau a poradil bys mi např. jaký přijímač s broadcomem a enigmou 2 by se dal do 4 litrú pořídit ?díkec :((

marksony

Třeba Golden Interstar XPEED LX1.

jjery
Registrace: 12/2012

např
IXUSS Zero
Optibox EVO Enfinity
Optibox EVO M7
X-Trend ET 4000
Golden Interstar XPEED LX1
Mixos F5
Opticum HD AX-ODiN
všechny do 4000,- Kč

matchboxx
Registrace: 9/2012

A Golden Interstar XPEED LX2 TWIN tuner se dá sehnat za 4100Kč.

jjery
Registrace: 12/2012

No a vonku este viac, ale aj tu je uz na vyber ako bolo uvedene.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

díky chlapi všem je toho na výběr tolik ,že ted už nevím vůbec co vzít za stroj ale jak jsem psal v úvodu na linux se moc necítím .něco z toho pořídím.díky moc všem za reakce. R^

marksony

pokud ne Linux tak pouvažuj nad Golden Interstar Voyager II je to "novinka" s proc. Ali 3616 k sehnání na SK do 2 litrů CZK, DVBS2+DVBT2 - alternativa k Unibox2 ale prakt. zkuš. s ním zatím asi moc nebudou.. spíš na abforu, každopádně za dvojku ... nahraješ soft a jedeš nemusíš se učit Lin... a studovat můžeš vesele... obraz bude prumer,neurazi

lance
Registrace: 10/2008

lance

díky moc mrknu na něj R^

marksony

Normálně v uni čtečce katra Skylink ICE - LENOCH ! ! ! A šel z domu. No jak v Share - je na to "" IA třída "" kolega hery. :) R^

CES
Registrace: 4/2007

pro CES

čau no já stejně kartu ice skylink nepoužívám ani nikdy používat nehodlám ani jsem ještě nevyměnil starou za novou ice skylink a ani měnit nebudu ,mě skylink absolutně nezajímá.myslel si v tom golden uniboxu že jede blbě nebo v čem?měj se.

marksony

marksony

,kdybys měl někdy linux,tak bys nepochopil,stejně jako já,proč se s tím všude straší,je spousta přijímačů na linuxu,ani to lidi nevědí,může být uzavřený,tím se do toho nedá tolik hrabat,už asi 5 let dávám všem zákazníkům,bez rozdílu věku a vzdělání boxy na linuxu,žádný problém,nechápu strašení linuxem,doporučuji Vu-solo,za čtyřku ti ho dodám,nový se zárukou a nastavený R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

Linux je postrach pre dve veci.
1.) Ludia citaju na nete ako sa niektorí kolenovrti snazia nieco rozbehat a nedarí sa im.
2.) Niekedy z toho robia vedu tí, co na tom nastavovani zarabaju, preto to mistifikuju.

Samozrejme clovek by mal vediet trchu viac ako klikat na ikony, ale to je ina tema, vsetko sa da naucit.

Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.

liquere
Registrace: 7/2008

pierrepetr

Nenám nic proti Linux SAT-RECV. a měl jsem, - ale - jejich problém je, že musí být ""trvale "" napojeny na Net a PC + IP adresa ! ! ! To je na H - o - v - n - o . "" Pozlatím pr-de-l "" tomu, kdo to po SW vymyslí bez NETU a PC. :))) R^ :)))

CES

pierrepetr

díky moc za nabídku no vím že si jeden z těch zkušenějších tady na foru poněvadž sleduji dotazy a reakce už hodně dlouho na tomto foru .Víš radši na rovinu řeknu že si s tím linuxem nebudu vědět rady než abych si ho koupil a pak na to tady doma hleděl ja suva z nudlí.pamatuji že vícekrát už tady na foru někdo psal že koupil linuxe a pak se tady vyptával poněvadž s tím nemohl hnout.já bych ho od tebe vzal ale fakt mám z toho obavy a tady v mém okolí mi široko daleko nikdo pak neporadí páč to jsou samí antitalenti přes sat. problematiku.Do pátku se pořádně rozmyslím a dám ti vědět jestli ho vezmu.díky moc a měj se. R^

marksony

Ehm - proc by MUSEL byt trvale pripojeny?

Lucifer
Registrace: 1/2006

CES.........

no to je pro mě novina,ti moji důchodci ani netuší co je net a PC nemají ani doma,ani na těch chatách,někde si to nastuduj,tady nemáš pravdu,chodí to normálně,jako každá aríva,amíko,mascom,a další šity open,opti,atd.. R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

A těm důchodcům i v SHARE ?? O to je snad řeč ?? ?? :ogre: R^

CES

pierrepetr

ještě se tě chci zeptat jaký ty osobně máš názor na ten golden media unibox T2.Díky moc a měj se. R^

marksony

@CES

Co to tady zase meleš za blbosti?? Proč se vyjadruješ k vecem, které znáš jen z doslechu?

On Air!

Saxon
Registrace: 5/2007
Galerie: Saxon

marksony

názor na ten golden media unibox T2,nemám,neznám,nek.ec.ám,co nevím,nehodnotím,stačí? R^ :laughing: R^

pierrepetr
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra