![]() |
|
golden media unibox T2zdravím chlapi poprosil bych o radu ,chci si koupit HD přijímač do max.4000kč.Rozhoduji se mezi Golden media spark triplex a Golden media unibox T2.Po prostudování obou přijímačů na netu se mi oba přístroje jeví jako v celku solidní mašinky.Přece jenom se ale chci zeptat zde znalých odborníků kteří mají zkušenosti a vlastní tyto přijímače který by mi doporučili.Jen chci dodat že z toho triplexu mám trošku obavy že na mě bude složitý poněvadž by to byl můj první linux .Jen chci vědět rozdíly mezi přijímači jako např. podporu,kvalitu obrazu sd a hd ,podpory emu a tak celkové chování přijímačů.moc díky všem kdo by mi poradil do čeho jít. :(( |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
CES.........na share je potřeba připojení na net,ale to snad neřešíme,něco ně uteklo? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
pierrepetrjasně stačí ,díky měj se. R^ |
marksony
![]() |
|
marksonyzkus zapomenou na linux a nelinux,kup si co se ti bude líbit,je to šumák,moji zákazníci netuší jaký mají systém v těch krabičkách,koukají,přepínají,nahrávají,užívají si,co chtěli,žádný problém R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
SaxonKolega marksony píše, že to bude jeho první linux sat. Doufám že snad ví co chce kupovat. A neboj Marečku, já linuxe mám. Jsem Ti dávno napsal: N-E-S-E-R se do mě : !!!! |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: golden media unibox T2Uděláme dohodu: ty nebudeš psát blbosti a vyjadřovat se k věcem které neovládáš a já nebudu na tebe reagovat, OK? ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
ten výběrsamozřejmě musíš podřídit tomu,aby to umělo to,co budeš chtít využívat dnes,nebo v budoucnu,na koukání cokoliv o kvalitě obrazu se nebudeme radši šířit,to je úplně jiné téma a jiný level výběru R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
marksonynějak jsem přehlédl ten tvůj příspěvek o kartě,asi ti jde tedy o share,tak CES má pravdu,to jsem přehlédl,VU-SOLO no problém R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierepetrKolego Východočech s Východočechem se OK dohodne a to v klidu. Mi si tu u Hr.Králové nehrajem na "" Hoštice u Volně "", že Saxone. :))) R^ :))) |
CES
![]() |
|
CES.........jo ,ale tvůj příspěvek zrovna moc nepasoval,nebyl pochopen a Saxon se čílil oprávněně,to se stane,jaký máš linux strašák na lidi? R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetrTo je zajimave ze tvoji duchodci maji linux, ale co treba, kdyz se do toho zacnou vrtat a zbori si ho jsou schopny to po telefonu dat do kupy. Nebo to tahnou k tobe na provozovnu a ty jim to das za xxx penez dohromady.Neni skutecne lepsi jim dat irdeto skylink ready kde kliknou na na par tlacitek a maji zase funkcni stav. Stejne tak mi prijde vzit neco proprietarniho pro dotazovatle lepsi nez se mesic hrbat v linuxu :) Ze CATV jsem presedlal do IPTV a jsem za to rad :D
|
linuxik
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 363 |
![]() |
|
RE: golden media unibox T2Jenom upozorním, že i u VU+ je překlonováno a kdo tomu nerozumí ani to nepozná a zaplatí cenu za originál. Jak to funguje pozná při první závadě. |
matchboxx
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 2 551 |
![]() |
|
RE: golden media unibox T2No to je jasný, že linux sat jede i bez netu a PC, no ale na co si ho kupovat, když nepojedu na sh-re ??? :) R^ |
CES
![]() |
|
CES..Co to sakra meleš, vořechu ??? Ty si podej ruku s tím nickem dasenka. Ten taky tady mele samé pitschoviny, jejichž informační hodnota se rovná nule. |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
bretahMáš nějaký rudý oči. No vyjádři se konkrétně vo co GOO ? Hlavně se tady nezačněte líbat mezi s sebou. |
CES
![]() |
|
RE: golden media unibox T2Si to po sobě přečti, ty "odborníku".... |
bretah
Registrace: 9/2012 Příspěvků: 5 290 |
![]() |
|
@CESChlapiku, uz si překonal denní dávku své hlouposti. Uz bys měl dat pokoj. Nemuzes všechny dávat na uroveň sebe a tvých sousedů. Share je folklor možná pro podobné tobě, ale výhody linux receiverů jsou mnohem větší, nez ty víš a znáš.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: golden media unibox T2Aj ja poznam ludi co maju linux a nemaju o tom sajnu ako a co treba robit. Prepinaju, nahravaju a su spokojní.... R^Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: golden media unibox T2O čem je tohle téma vlastně :-/AmikoAlien8900/GM Unibox 2
|
bigj
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 2 626 |
![]() |
|
RE: golden media unibox T2to by člověk nevěřil kam až toto mnou založené téma zajde :laughing: :laughing: :laughing: |
marksony
![]() |
|
RE: golden media unibox T2...a je to! |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
RE: golden media unibox T2Proč by důchodci nemohli mít linux,první strach se dá překonat s pomocí znalce,kromě toho mi xtrend už přišel nastavený v základu-spustit a čumět,učit se jde postupně !/kruci už mě s.r.re věčné podceňování důchodců! :fuming: /Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
ale timoji zákazníci nejsou vůbec znalí,jinak by si to koupili přes net a hrabali by se v tom sami,proto si zavolali,vše dostali na klíč,do ničeho se nehrabou,jen si užívají,tak jeden ze sta to někdy omylem v menu zkouší a rozvrtá,no tak si to zaplatí rád,je to nastaveno za šest minut,těm znalejším udělám zálohu na flashku a můžou se hrabat jak je libo,když to rozhrabou za šest minut to mají zase OK,no není to krásné?,než ty šítlingredyšroty R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 47 | |
![]() |
|
![]() |