Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Prima HD-Skylink-výpadky zvuku

Ahoj všem, vím že se to tady kdysi už nějak řešilo, ale otevírám znovu. Sestava TV Philips 42PFL607K se sat tunerem + ten nový modul Technisat - kino philips HTB357 - zapojeno pouze přes HDMI ARC. Pozoruji mžikové výpadky speciálně přes Skylink a u programu Prima HD (u svateb v benátkách výrazně znát). Má někdo nějaké řešení? Ten samý program přes DVB-T výpadky nemá. Zkusím se zaměřit i na jiné HD programy. Původně jsem povyměnoval vše vylučovací metodou, ale výpadky stále..Děkuji za zkušenost..

Pájík
Registrace: 1/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32
Odpověď v diskusním vlákně

zvuk prima hd

pár dní pozoruju to samé, na ostatních programech bez výpadků

VU+ DUO 4K SE BT , DB8000 ( 33,0 E - 27,5 W )

Jaran

Bylo to tady

tuším zároven s HBO HD.Tenkrát jsem je buzeroval i ohledně té Primy a snad za tři dny to opravili taky. ;)

hobo
Registrace: 1/2007

RE: Prima HD-Skylink-výpadky zvuku

Chyba na straně Skylinku, už několik dní pozoruju tzv. kostičkování - výpadky prakticky u všech cz programů, včera to bylo nejhorší. Dnes zatím ok, ale IPTV to jistí R^

DVB-T: 135Kč (ČT) sledovani.tv: 0Kč (v síti partnera)

Suarez
Registrace: 5/2012

Prima HD Skylink v naprostém pořádku.

petrpupa
Registrace: 9/2008

Vu+ UNO / AC3 přes receiver ONKYO a Prima HD má výpadky zvuku už několik týdnů.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

Je zajímavé, že ty výpadky jsou jen při přepnutí primy HD na DD 5.1. Pokud to přepnete do klasického sterea na recieveru, tak výpadky zmizí. Takže problém jednoznačně jen u stopy DD na straně vysílatele. Navíc bývají ty výpadky jen tak nahodile. Já je třeba pozoruju u Vinařů...., ale je fakt, že na nic jiného na té stanici nekoukám. :8)

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys
Registrace: 2/2009

Já zas už půl roku s nimi marně řeším výpadky zvuku na DISCOVERY HD - čeština v AC3 výpadky má,ta holandská angličtina na APIDu 80 je nemá nikdy.Prostě se těm českým operátorům nějak to "vysírání" nedaří.

Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.

táhlovej
Registrace: 3/2005

Děkuji za reference, mám stejnou zkušenost jako wladys, ale krom Vinařů se u nás kouká ještě na ty Svatby a přesně když je přepnuto na DD 5.1 tak jsou ty mžikové výpadky patrné...měl jsem podezření na chybu u sebe, ale asi je to fakt u Primy...děkuji za případné další zkušenosti..

Pájík

výpadky zvuku prima hd ve zvuku DD

Zdravím všechny,máme neustálé výpadky zvuku na Primě hd,ve zvuku DD.psal jsem i na Skylink ale u nich prý vše v pořádku.Na jinych prg.jsem to zatím nezaregistroval. :fuming:

jaroslav67
Registrace: 10/2014

výpadky zvuku prima hd ve zvuku DD

ještě bych chtěl dodat že tyto výpadky pozoruji již několik týdnů a při přepnutí na druhý zvuk to nedělá,tedy jen u zvuku v DD.NĚKOLIKRÁT JSEM PSAL NA SKYLINK ale na jejich straně je vše v pořádku. :fuming:

jaroslav67
Registrace: 10/2014

Potvrzuji to, co píše jaroslav67

Ty výpadky jsou pouze při nastavení zvuku na DD, při nastavení na stereo nejsou....ověřeno na Topfield SBP2010, Evolveo Bluestar HD a Opticum HDX 406p v připojení HDMI k receiveru Yamaha HTR 3065. jestli to dělá při připojení optickým kabelem jsem ještě nezkoušel, protože bych musel "překabelovávat" a na Primu nekoukám tak často. Zkusím to určitě "za dlouhých zimních večerů"....
Podobný problém jsem měl před lety s HBO a to mi taky Skylink tvrdil, že u nich je všechno v pořádku, nicméně jsem po několika výhružných dopisech dostal konakt na jakéhosi technika a on s tím pak "něco" udělal.... ;)

Tondach
Registrace: 3/2004

pro Suarez

Chyba není na straně Skylinku, když ti to kostičkuje, tak nejspíš u tebe, mě nic nekostičkuje ale zvuk vypadává, že se to nedá poslouchat!

Tondach

Tondach

to bude jistě chyba na šítlingu,já asi chytám jiný šítling stopa DD zatím 10 minut OK R^ :laughing: R^

pierrepetr
Registrace: 5/2006

tak už 30min DD prima HD OK,jak časté ty výpadky mají být?,abych nečuměl na kraviny R^ :laughing: R^

pierrepetr

tak jsem

celý večer přepnut na prima HD,zvuk DD,ani jeden výpadek R^ :laughing: R^

pierrepetr

pierrepetr

... tak jak tak koukám, nový divák primy! :laughing: Zkus koukat v době, kdy běží ony inkriminované pořady. Dnes jsem na primu neměl přepnuto ani na chvíli, tak nemohu potvrdit, ani vyvrátit tvá tvrzení. ;) Ovšem v neděli u Vinařů to samozřejmě vypadávalo. :fuming:

Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)

wladys

pierrepetr

Čím to máš propojené do zesilovače? Optikou a nebo koaxem?

wladys

HDmi a primu jsem sledoval po létech,jinak mám jiné priority R^ :laughing: R^

pierrepetr

No vida!

Svatby v Benátkách v DD a ani jeden výpadek....doufejme, že už napořád ;)

Tondach

falešný

poplach R^ :laughing: R^

pierrepetr

Dneska mrknu na šéfa, tak jsem zvědav. ;)

wladys

tak co

Polrajch?,nekoktá?ti R^ :laughing: R^

pierrepetr

Kupodivu nekoktal. R^

wladys

no hurá

možná to tady čtou a našikanovali techniky R^ :laughing: R^

pierrepetr

to pierrepetr

Hele, rádobyvtipný chlapče, žádnej falešnej poplach! Víme přece, co jsme slyšeli....a na tom tvé "vtipné" poznámky nic nezmění! Rv :fuming: Rv

Tondach
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra