![]() |
|
Prima HD-Skylink-výpadky zvukuAhoj všem, vím že se to tady kdysi už nějak řešilo, ale otevírám znovu. Sestava TV Philips 42PFL607K se sat tunerem + ten nový modul Technisat - kino philips HTB357 - zapojeno pouze přes HDMI ARC. Pozoruji mžikové výpadky speciálně přes Skylink a u programu Prima HD (u svateb v benátkách výrazně znát). Má někdo nějaké řešení? Ten samý program přes DVB-T výpadky nemá. Zkusím se zaměřit i na jiné HD programy. Původně jsem povyměnoval vše vylučovací metodou, ale výpadky stále..Děkuji za zkušenost.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
zvuk prima hdpár dní pozoruju to samé, na ostatních programech bez výpadkůVU+ DUO 4K SE BT , DB8000 ( 33,0 E - 27,5 W )
|
Jaran
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 112 |
![]() |
|
Bylo to tadytuším zároven s HBO HD.Tenkrát jsem je buzeroval i ohledně té Primy a snad za tři dny to opravili taky. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: Prima HD-Skylink-výpadky zvukuChyba na straně Skylinku, už několik dní pozoruju tzv. kostičkování - výpadky prakticky u všech cz programů, včera to bylo nejhorší. Dnes zatím ok, ale IPTV to jistí R^DVB-T: 135Kč (ČT)
sledovani.tv: 0Kč (v síti partnera)
|
Suarez
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
RE: Prima HD-Skylink-výpadky zvukuPrima HD Skylink v naprostém pořádku. |
petrpupa
Registrace: 9/2008 Příspěvků: 413 |
![]() |
|
RE: Prima HD-Skylink-výpadky zvukuVu+ UNO / AC3 přes receiver ONKYO a Prima HD má výpadky zvuku už několik týdnů.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: Prima HD-Skylink-výpadky zvukuJe zajímavé, že ty výpadky jsou jen při přepnutí primy HD na DD 5.1. Pokud to přepnete do klasického sterea na recieveru, tak výpadky zmizí. Takže problém jednoznačně jen u stopy DD na straně vysílatele. Navíc bývají ty výpadky jen tak nahodile. Já je třeba pozoruju u Vinařů...., ale je fakt, že na nic jiného na té stanici nekoukám. :8)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Prima HD-Skylink-výpadky zvukuJá zas už půl roku s nimi marně řeším výpadky zvuku na DISCOVERY HD - čeština v AC3 výpadky má,ta holandská angličtina na APIDu 80 je nemá nikdy.Prostě se těm českým operátorům nějak to "vysírání" nedaří.Nejjednodušší řešení i toho nejsložitějšího problému bývá zpravidla to nejlepší.
|
táhlovej
Registrace: 3/2005 Příspěvků: 1 264 |
![]() |
|
RE: Prima HD-Skylink-výpadky zvukuDěkuji za reference, mám stejnou zkušenost jako wladys, ale krom Vinařů se u nás kouká ještě na ty Svatby a přesně když je přepnuto na DD 5.1 tak jsou ty mžikové výpadky patrné...měl jsem podezření na chybu u sebe, ale asi je to fakt u Primy...děkuji za případné další zkušenosti.. |
Pájík
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 372 |
![]() |
|
výpadky zvuku prima hd ve zvuku DDZdravím všechny,máme neustálé výpadky zvuku na Primě hd,ve zvuku DD.psal jsem i na Skylink ale u nich prý vše v pořádku.Na jinych prg.jsem to zatím nezaregistroval. :fuming: |
jaroslav67
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
výpadky zvuku prima hd ve zvuku DDještě bych chtěl dodat že tyto výpadky pozoruji již několik týdnů a při přepnutí na druhý zvuk to nedělá,tedy jen u zvuku v DD.NĚKOLIKRÁT JSEM PSAL NA SKYLINK ale na jejich straně je vše v pořádku. :fuming: |
jaroslav67
Registrace: 10/2014 Příspěvků: 5 |
![]() |
|
Potvrzuji to, co píše jaroslav67Ty výpadky jsou pouze při nastavení zvuku na DD, při nastavení na stereo nejsou....ověřeno na Topfield SBP2010, Evolveo Bluestar HD a Opticum HDX 406p v připojení HDMI k receiveru Yamaha HTR 3065. jestli to dělá při připojení optickým kabelem jsem ještě nezkoušel, protože bych musel "překabelovávat" a na Primu nekoukám tak často. Zkusím to určitě "za dlouhých zimních večerů"....Podobný problém jsem měl před lety s HBO a to mi taky Skylink tvrdil, že u nich je všechno v pořádku, nicméně jsem po několika výhružných dopisech dostal konakt na jakéhosi technika a on s tím pak "něco" udělal.... ;) |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
pro SuarezChyba není na straně Skylinku, když ti to kostičkuje, tak nejspíš u tebe, mě nic nekostičkuje ale zvuk vypadává, že se to nedá poslouchat! |
Tondach
![]() |
|
Tondachto bude jistě chyba na šítlingu,já asi chytám jiný šítling stopa DD zatím 10 minut OK R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 394 |
![]() |
|
RE: Prima HD-Skylink-výpadky zvukutak už 30min DD prima HD OK,jak časté ty výpadky mají být?,abych nečuměl na kraviny R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
tak jsemcelý večer přepnut na prima HD,zvuk DD,ani jeden výpadek R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
pierrepetr... tak jak tak koukám, nový divák primy! :laughing: Zkus koukat v době, kdy běží ony inkriminované pořady. Dnes jsem na primu neměl přepnuto ani na chvíli, tak nemohu potvrdit, ani vyvrátit tvá tvrzení. ;) Ovšem v neděli u Vinařů to samozřejmě vypadávalo. :fuming:Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
pierrepetrČím to máš propojené do zesilovače? Optikou a nebo koaxem?Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Prima HD-Skylink-výpadky zvukuHDmi a primu jsem sledoval po létech,jinak mám jiné priority R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
No vida!Svatby v Benátkách v DD a ani jeden výpadek....doufejme, že už napořád ;) |
Tondach
![]() |
|
falešnýpoplach R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Prima HD-Skylink-výpadky zvukuDneska mrknu na šéfa, tak jsem zvědav. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
tak coPolrajch?,nekoktá?ti R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
RE: Prima HD-Skylink-výpadky zvukuKupodivu nekoktal. R^Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
no hurámožná to tady čtou a našikanovali techniky R^ :laughing: R^ |
pierrepetr
![]() |
|
to pierrepetrHele, rádobyvtipný chlapče, žádnej falešnej poplach! Víme přece, co jsme slyšeli....a na tom tvé "vtipné" poznámky nic nezmění! Rv :fuming: Rv |
Tondach
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 32 | |
![]() |
|
![]() |