![]() |
|
freeSAT by UPCAhojte...je nový rok a freeesat nehlasí žiadne novinky...neviete niekto niečo nové o programoch?..dakujem |
ropa
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
providerti nic asi neřekl nic když se ptáš tady.Myslíš že to tady někdo bude vědět? Ale třeba někdo ti bude věštět z křištálové koule,ale možná by poradil nechtřejší-a to profesor všeználek Klaus :laughing: |
slávista
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 583 |
![]() |
|
Vidělbych to maximálně na Sport1 HD.A tím bude kvota na letošní rok vyčerpána. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE: freeSAT by UPCTy seš nějakej pesimista, že by osobní zkušenosti? ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: freeSAT by UPCnemám to overené, ale počul som, že jednajú o pridání Slovak sport 1,2,3..ale ked už tam nie je PL asi to je pre nich už nezájimavé |
ropa
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 380 |
![]() |
|
Tomik535Asi jsem pesimista po těch letech a hlavně bombastických prohlášení po stěhunku o HD prioritě. ;) |
hobo
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 7 460 |
![]() |
|
RE:freeSAT by UPCNo a co věštec Čakrymakry! |
zeze
Registrace: 5/2011 Příspěvků: 670 |
![]() |
|
RE: freeSAT by UPCno mě už to naštěstí nezajímá nějaké novinky ,já k 31.1 2015 končím a posílám jim po 30 dní výpovědní době kartičku a čau pipi,stačil mi 1 rok.Vystačím si v pohodě s dvbt.Platit za ty kraviny co se tam opakují pořád dokola už nehodlám. ;) |
marksony
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 823 |
![]() |
|
marksonytak tie kraviny snad nevysiela FreeSat :-) ... zrovna tie iste kraviny najdes plus minus aj u konkurencie, a dokonca by som povedal, ze aj v dvb-t ..odporucam vyhodit TV primac, antenu zaniest do zbernych surovin, a mozno take radio by bolo pre teba vhodne v kombinacii s otvorenym oknom a vyhladom na krasnu prirodu, tak az na kravinsky zalozeneho suseda vidis len krasne veci nech sa dari, ahoj ;) ropa: aj by som nieco pustil, ale psssst nepustim, parabola.cz bude urcite informovat :-P Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
![]() |