![]() |
|
Skylink servisní poplatekZdravímDozvěděl jsem se že od 1 dubna se servisní poplatek zvedá o 100% vím že tady proběhla nebo probíhá diskuze o tomto "výdobïdku posledních let" můžete mi dát odkaz na tuto diskuzi a co říkate na prodloužení doby ještě před tímto datem a tím ušetřit? díky |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekZaplať si třeba na dva roky dopředu. Je to jen na tobě. |
DVBT1
Registrace: 5/2012 Příspěvků: 1 774 |
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekNa diskusiu použi vyhladávanie. Na ušetrenie použi napr. to čo som použil ja: Predĺž si SERPO na dva roky za cenu jedného od nového poplatku. Čo bude po dvoch rokoch ani srnka netuší, potom sa zariadim ďalej. Uvidíme čo bude k "máni" o dva roky. Sú ale aj taký jedinci čo si to zaplatili na 4 roky a lebo dlhšie, to už je na každom z nás. Koniec koncov sa ešte uvidí čo urobí NOVA, ak dosiahne čo chce, skylink prestane byť pri platení nejakého SARPA asi zaujímavý. Každo pádne uvidíme, a potom sa zariadime každý podľa svojej chute.![]() 3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekto nadsenie zacalo 10.februara![]() https://www.parabola.cz/forum/sekce-10/?pg=8l0 https://www.parabola.cz/clanky/5490/servisni-poplatek-pro-klienty-skylink-a-cs-link-vyrazne-vzroste/ |
matho
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 925 |
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekJá jsem uvažoval že si zaplatím na dva roky a kdo mi ale zaručí že během tohoto období nepřijdou s něčím "novým" já mám platnost SP do 9 měsíc tohoto roku co mi doporučíte? díky |
pinokio
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 547 |
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekmôj osobný názor je, že platiť niečo dlhšie než na mesiac firmám typu skylink je totálny nezmysel.daj si inkaso z účtu za 2EUR/mes. Keď ťa nase.rú tak to z mesiaca na mesiac zrušíš a prejdeš inde - DVB-T, free, antik a neviem čo ešte. Tvoja "čistá strata" je za dva roky 48EUR vs terajších 34,90EUR = 13EUR. Máš za to každý rok jednu pizzu, aj to len takú suchú, bez šunky a bez mäkčeňa. To sa ti oplatí kvôli tomu špekuľovať? Počítal si aj s tým, že ťa z nich možno v júni porazí a ty si stratil 30EUR, lebo máš zaplatené až do 1.4.2017 ??? |
Dagy2
Registrace: 11/2010 Příspěvků: 4 172 |
![]() |
|
Dagy2a ako dlho trvá zriadenie inkasa z bankového účta?Lebo stihne sa to do 31.marca? |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
UfonesA proč by bylo nutné to stihnout do 31.3.?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
joscernutné to není ale někoho ten datum může zavádět k něčemu co ani nechce |
Ufones
![]() |
|
zriadenie inkasa1/ urobíš výber na stránke Skylink - platby/inkaso= 2 minuty práce 2/ u tvojej banky povolíš inkaso cez internetbanking = 2 minuty práce zvyšok si vybaví Skylink s tvojou bankou o nič sa nestaráš. Funguje to od ďalšieho mesiaca. Možno k 31.3. je teraz neskoro, ale snáď ani nie. Ale 2EUR/mes je cena po 1.4.2015, takže máš čas to urobiť kedykoľvek. Teraz hovoríme o rozdiele medzi platbou na 24 mesiacov do 31.3.2015 chytiť "starú cenu" a mesačnou platbou cez inkaso z účtu podľa novej ceny od 1.4.2015. Rozdiel je ta suchá (nevhodné slovo) za rok. O čom tu špekulujeme? Ak niečo zmenia a nesúhlasím s tým, tak za 2 minuty zablokujem inkaso na účte a je ende. Nemusím riešiť čo so zvyškom zaplatenej ceny. Urobil som to tak minulý rok s Kombi+HBO a fungovalo to excelentne. Potom som zaplatil ešte kartou nejaký balík na mesiac - takže za 5 minut potom opäť pozeráš. Teraz mi oživili kábel a vymenil som HDS2 za Technisat STC takže som na DVB-C + DVB-T + FTA SAT. Pred pol rokom som o DVB-C ani nesníval, teraz mám za 8EUR/mes kombi+HBOmax. Preto ani náhodou platba alebo akákoľvek viazanosť na 24 mesiacov dopredu. |
Dagy2
![]() |
|
Dagy2dakujem za vyčepavajúcu odpoved. |
Ufones
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplateknevhodné slovo bolo "pizza" ale bernoláčtinou, t.j. pi.ca![]() |
Dagy2
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekJelikož se inkasem platí dopředu tak už je to jedno.Za duben se strhává v březnuDreambox Two,parabola 100 cm,motor SG 2100,TV Sony OLED XR55A83K,Skylink Kombi+,Netflix
|
Antoš
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 2 318 |
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekPokud to dobře chápu tak se automaticky zvedá cena nové karty (20 éček,999 registrace a po novu zhruba 900 serpo) tj.+ - 2500kč a promo 14 dní,je to tak?Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekTo je ten vcerajsi, alebo zase novy ?![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekDnes mi přišlo od Skylinku,že mám zaplatit 935Kč na rok.Nějak se nemohu dopočítat.Mám placeno do 29.5.2015 Může mi tu částku někdo vysvětlit?. |
marie2
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
marie2Je to dle ceníku platného od 1.4.2015. Jeden měsíc stojí 55 Kč, na rok dopředu 935 Kč, platba na 2 roky 1485 Kč. |
Rokle
Registrace: 4/2012 Příspěvků: 20 |
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekNo jo,ale 12x 55´je 660Kč |
marie2
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekA nebo také 935/12 je cca 78 kaček. Takže při inkasním způsobu ušetříš. Ovšem co je k takovéto politice vede, že (prozatím) zvýhodňují měsíční platbu inkasem, to je záhada.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
no vidítetakže vlastne ferová a seriozna firma je to. Sama tlačí zákazníkov zvýhodnením platieb "bez záväzku" aby pohli rozumom a ušetrili a ešte navyše neboli viazaní.Ale stádo proste ne a ne. Zaplatiť na rok alebo na dva alebo najlepšie na štyri, proste všetci zblblí orindžami, tele(nevhodné slovo)mi a neviem kým ešte. |
Dagy2
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekJoscere, kdybys trochu myslel tak je ti jasné, že to není žádná záhada, ale logický důsledek faktu, že do bodoucna počítají se zdražováním serpa, takže zatímco těm co platí inkasem to zdraží kdykoli se jim zamane, ti co si platí jednorázově dopředu si to zdražení v budoucnu musí adekvátně zacvaknout už teď. Kdyby počítali s konstantními cenami serpa, tak by samozřejmě zvýhodnili spíše jednorázové platby dopředu, jako všude jinde... ale jelikož tomu tak není....![]() |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekNo hlavně, že tady máme alespoň někoho, kdo trochu myslí.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatek...není zač |
lance
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 5 391 |
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekCim viac miniete, tym viac usetrite, vas dodavatel elektriny...![]() Tento prispevok bol cely napisany bez financnej pomoci EU, alebo nejakej mimovladky.
|
liquere
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 14 231 |
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekmarie2:No, ještě je 5 dní možnost podle starého ceníku zaplatit na rok jen 498 Kč nebo na 2 roky 899 Kč. Samozřejmě, že to jde a předplatné se prodlouží o zaplacený rok nebo 2roky podle datumu, do kdy platí současné předplatné. |
jirka67
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 848 |
![]() |
|
RE: Skylink servisní poplatekJa si myslim ze zvyhodneni inkasem je jen proto ze je pak problem to zrusit.Uz jednou jsem mnel takove podobne problemy.Osobne by jsem inkasem nikdy neplatil taketo veci. |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 40 | |
![]() |
|
![]() |