Quantcast

Gruzínská platforma Black Sea Sat ukončila poskytování pay-tv

| redakce | tisk

Gruzínský operátor Black Sea Sat ukončil distribuci multiplexu s placenými programy na satelitu Türksat 2A (42°E). DTH služba byla dostupná pro abonenty na kmitočtu 11,881 GHz, pol. V, SR 27500, FEC 5/6, DVB-S2/8PSK.

Operátor zde vysílal balíček s celkem 26 gruzínskými televizními programy. Většinu z nich kódoval systémem TrophyAccess. V paketu vysílal i několik FTA stanic - VIP TV, MyVideoTV a GDS TV.

Operátor Black Sea Sat v lednu 2014 oznámil, že přestane poskytovat placené služby pro satelitní zákazníky a ukončil smlouvy s některými společnostmi. Firma se rozhodla zaměřit zaměřit svůj byznys na na distribuci FTA programů. Volně vysílané programy nyní vysílá ze satelitu Türksat 3A (42°E), na kmit. 11,472 GHz, pol. H, SR 23450, FEC 5/6, DVB-S/QPSK.

Generální ředitel Black Sea Sat popřel zvěsti o úpadku jeho společnosti. Připustil ale, že jedním z důvodů pro vypovězení smluv s abonenty jsou finanční problémy. Black Sea Sat se proto nyní zaměření na šíření FTA programů.

Paket Black Sea Sat obsahoval placené programy jako Ertsulovneba, Mze TV, Enki Benki, Kavkasia, Tabula, Comedy Arkhi, GMG Football, GMG Sport 1, GMG Sport 2, GMG Gurman, GMG Hollywood, GMG Women Club, Kvemo Kartli, Quality Channel a Abkhazetis Khma HD.

zdroj: satkurier.pl





Reklama




Vybrané články