Quantcast

Majitel Mňam TV a Mňau TV představí nové kanály

| redakce | tisk

Provozovatel tématických kanálů Mňam TV a Mňau TV chystá další nové televizí programy. Nové programové služby představí již příští středu 8. března 2017, včetně dalších projektů.

Společnost S&P Broadcasting a.s., po stanicích Mňam TV a Mňau TV má v úmyslu na trh uvést další stanice - Kutil TV, MUDr TV a Trhák TV. Názvy - přinejmenším prvních dvou - naznačují, co mohou tyto programy divákům přinést. Kutil TV bude zřejmě kanál se zaměřením na kutily, kterým přinese inspiraci pro vylepšení domácnosti, domova a zahrady. MUDr TV může být stanicí, která bude poskytovat užitečné informace o zdraví a životním stylu. Detaily o nových stanicích budou zveřejněny ve středu.

S&P Broadcasting provozuje nyní dvě stanice gastronomickou a lifestylovou Mňam TV a zvířecí kanál Mňau TV.

Vedle nových kanálů společnost představí originální obsah Mňam TV, kuchařské hvězdy této stanice a také novou webovou platformu imnam.cz.

Kanály Mňam TV a Mňau TV byly původně šířeny přes digitální pozemní platformy. Mňam TV nejprve v RS8, později přešla do celoplošného multiplexu 4, kde se objevila i sesterská Mňau TV. Po měsících jednání s operátory došlo k postupnému stažení obou stanic v DVB-T a umístění do nabídek některých televizních operátorů. Obě stanice nabízí česko-slovenská platforma Skylink v rámci balíčku DIGITAL.

Kanál Mňam TV byl původně i v nabídce konkurenční DTH služby Nová Digi TV CZ. Stanice byla z důvodu nízkého zájmu diváků z nabídky vyřazena.





Reklama




Vybrané články