Quantcast

Startují pay-tv kanály .Red, .Black a .Sci-Fi

| redakce | tisk

Společnost National Media Group (NMG) a Media Telecom spouštění v Rusku tři placené televizní kanály s názvy .Red, .Black a .Sci-Fi založené na moderním obsahu společností Sony Pictures, Paramount, BBC, Universal, Disney, Freemantle a MGM.

Stanice začnou vysílat ještě v tomto měsíci a v sítích provozovatelů placené televize nahradí dosavadní kanály Sony Channel, Sony Turbo a Sony Sci-Fi, které opouštění ruský trh. Samotná NMG uvedla, že vysílání nebude přerušeno a výměnu stanic označila za rebranding.

Reálně ale NMG hodlá nahradit odcházející kanály ekvivalentním obsahem vlastní produkce. Koncepce stanice se nezmění - hlavním obsahem programů budou seriály, filmy a televizní pořady z produkce Sony Pictures Television, stejně jako seriály a další televizní obsah z produkce výše uvedených velkých studií.

Výhradním distributorem stanic .Red, .Black a Sci-Fi se stane společnost Media Telecom, která má již zkušenosti s distribucí jiných programů a nelineárních služeb skupiny FOX Networks, Fenix a Star Media a také UFC TV a STS Kids.

.Red je televizní kanál pro moderní ženské publikum. Obsah je založen na seriálech a pořadech z produkce předních světových studií - Sony Pictures Television, Paramount, BBC, Universal, Disney, Freemantle, MGM a dalších.

.Black je televizní stanice zaměřená především na muže. Základní obsah vychází z obsahu společnosti Sony Pictures. Kromě známých titulů na stanici je k dispozici obsah od předních světových dodavatelů: Paramount, BBC, Universal, Disney, Freemantle, MGM a další.

.Sci-Fi je zábavní kanál, který diváky zavede do světa neznámého a nevysvětlitelného. Divák zde najde příběhy o budoucnosti, neuvěřitelných technologiích a tajemném a lákavém vesmíru a také paralelní světy, superhrdiny, mystiku, nevysvětlitelné jevy, mýty a legendy.

zdroj: cableman.ru





Reklama




Vybrané články