Quantcast

V Německu již v prodeji nový modul easy.TV a karta

| Tisk

Na německém trhu je již k dispozici přístupový modul easy.TV a přístupová karta stejného názvu.

Placená televize easy.TV, která odstartovala v polovině května 2005, bude 1.září představena také zákazníkům v Německu. Easy TV je “poslední generace placené televize”, která nevyžaduje žádné pravidelné měsíční poplatky a ani uzavřený kontrakt s autorizovaným prodejcem provozovatele. Zákazník si jednoduše (“easy”) může na speciálním telefonním číslem s běžným tarifem objednat vybrané programy, které chce přijímat v následujících 30 dnech. Každý program je k dispozici za 3 euro.

Nabídka Easy.TV v současnosti je v současnosti složena z následujících programů: AXN (akčně-dobrodružný kanál společnosti Sony Entertainment), National Geographic (dokumentární programy), Silverline (filmy), Erotik First (erotika) a také Extreme Sports (extrémní sporty). Pokud si zákazník objedná všechny programy, získá je za 9 euro měsíčně. Kromě toho si může objednat i program Hot X (erotické pořady), zde každý film stojí 6 euro.

Pro příjem programů balíku Easy.TV je možné využít nový modul easy.TV, který na trh dodává německá firma Mascom, známý producent populárních universálních modulů AlphaCrypt. Za 79 euro bude na německé trhu k dispozici easy.TV modul včetně přístupové karty easy.TV, který je možné vložit do takřka libovolného set top boxu s rozhraním ve standardu Common Interface. CAM Easy.TV je vybaven dvěma čtečkama dekódovacích karet. Jedna ve ve standardních rozměrech a druhá v rozměru SIM karty mobilních operátorů. Znamená to, že s modulem může divák přijímat i další kódované programy/pakety bez nutnosti výměny karet v modulu. V Rakousku jsou programy easy.TV dostupné prostřednictvím karet ORF, které má více jak 450 tisíc rakouských domácností.



Mascom nabízí uživatelů, si "novou generaci placené televize" řádně vyzkoušet. Prvních 30 dnů může uživatel přijímat 5 programů easy.TV (vyjma Hot X). Po zkušebním období si za 3 euro může vybrat program, který chce sledovat dalších 30 dnů. Aktivaci vybraných programů opět provede prostřednictvím speciálního telefonního čísla.

CAM easy.TV podporuje jediný kódovací systém - Cryptoworks. Vhodný je (nejen) pro příjem placené televize easy.TV v Rakousku a nově v Německu ale také pro příjem programů ORF a ATV+ v Rakousku. Modul easy.TV může najít uplatnění i na našem trhu pro příjem platforem Czech Link, Slovak Link a UPC Direct.

redakce





Reklama




Vybrané články