Quantcast

Filmbox a Nonstop Kino mění parametry na Amosu

| Tisk

logo Provozovatel filmových kanálů Filmbox a Nonstop Kino připravuje změny v distribuci signálu. "Z důvodu zvyšování kvality vysílání stanic FILM BOX a NONSTOP KINO, měníme od pondělí 25.9.2006 od 10.00 vysílací parametry obou stanic," říká Lenka Stanslická, PR manager ze společnosti SPI International Czech Republic s.r.o., která oba filmové kanály provozuje.

Změny v distribuci stanic Filmbox a Nonstop Kino se týkají vysílání na izraelském satelitu Amos 2. Změní se nejenom kmitočet ale také symbol rate, která bude navýšena. Při zachování stejného počtu přenášených programů může dojít k podstatnému zlepšení technické kvality (datových toků) jednotlivých filmových programů.

Nové parametry pro připojení TV FILM BOX

Družice: Amos-2 via 4°W
Frekvence: 11 588 MHz
Polarizace: H

Symbol rate: 8,888 Msps
FEC: 3/4
SID: 1
VPID: 257
APID: 513
Kódování systémem VIACCESS RED

Parametry pro připojení NONSTOP KINO

Družice: Amos-2 via 4°W
Frekvence: 11 588 MHz
Polarizace: Horizontal
Symbol rate: 8.888 Msps
Fec: 3/4
SID: 2


VPID: 258
APID: 514

Kódování systémem VIACCESS RED

Změny v distribuci se týkají pouze satelitu Amos 2 (4°W). Českých a slovenských abonentů Digi TV se změny v příjmu stanice Filmbox netýkají. Programová nabídka této platformy zatím neobsahuje prémiový kanál Nonstop Kino. Ten byl donedávna součástí slovenské základní nabídky Digi TV. Po zakódování Nonstop Kino na satelitu Amos byla tato stanice z nabídky Digi TV vyřazena.

Stanice Filmbox nabízí filmy domácí a zahraniční produkce. Prémiový kanál Nonstop Kino přináší filmy novějšího data. Program obou stanic je publikován v sekci Program.

redakce





Reklama




Vybrané články