Quantcast

Aktualizace pro stříbrné přijímače UPC Direct

| Tisk

logo Provozovatel středoevropské satelitní placené televize UPC Direct pro stříbrné set-top-boxy 1A0.... nyní uvolnil nový řídíci software (firmware) pod označením 3.7. Nový firmware usnadní příjem multijazyčných programů.

"K aktivaci dojde v režimu standby nebo po resetu (krátkým odpojením od sítě). Aktivace se projeví blikáním červené a následně oranžové kontrolky", popisuje aktualizační proves František Malina, tiskový mluvčí a ředitel PR společnosti UPC Česká republika. Při aktualizaci software je důležité nepřerušovat přístroj zapínáním nebo resetem.

Po upgrade firmware se v menu Uživatelské nastavení objeví nová položka "Druhý preferovaný jazyk". Uživatel si zde v menu může nastavit výchozí jazyk zvuku (například češtinu) a nově druhý preferovaný audio track (např. angličtinu).



"Výhodné pro National Geographic Channel nebo Extreme sport, kde byla primárně maďarská zvuková stopa", dodává Fr.Malina.

Vylepšený firmware je v pořadí již druhou technickou novinkou pro uživatele stříbrných set top boxů UPC Direct. Začátkem února byla uvedena do provozu interaktivní aplikace UPC Direct Radio, která umožní zařadit oblíbená rádia do favoritní skupiny.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články