Quantcast

Karty Gital, TV Nova a nové tarify

| Tisk

Firma Gital, jeden ze dvou distributorů přístupových karet pro příjem českých programů ze satelitu, v souvislosti se vstupem TV Nova do CS LINKu a na karty Gital mění své tarify. Do nových tarifů jsou promítnuty náklady firmy za distribuci a šíření programu TV Nova v satelitní platformě CS LINK. Gital nabízí nový tarif - příjem jen veřejnoprávních programů České televize.

"(Nova) se vysílá zatím v testovacím provozu kdy je signál přebírán z analogového vysílání. Do konce března bude zprovozněna optická trasa pro dopravu signálu na vysílací zařízení, kde již bude signál v odpovídající digitální kvalitě. Signál NOVY nyní obsahuje teletext a stereo zvuk," uvádí firma Gital k novému programu na svých kartách.

"Satelitní distribuce a pronájem satelitu je v celý režii GITAL, s.r.o. Vzhledem k souvisejícím nákladům jsme přistoupili k ukončení stávajících tarifů a nahradili je tarify novými," dodává Gital.

Druh tarifu Doba platnosti Registrační poplatek Programy
Staré tarify:
Registrace 1 rok (*) 200,-Kč ČT1, ČT2, ČT4 Sport, Prima
3 roky (**) 500,-Kč
bez časového omezení (**) 1.000,-Kč
Nové tarify:
ZÁKLAD 1 rok 500,-Kč ČT1, ČT2, ČT4 Sport, Prima, Nova
3 roky 1.000,-Kč
ČT (***) 1.rok zdarma ČT1, ČT2, ČT4 Sport
následující roky 200,-Kč


Poznámky: Na nových tarifech neplatí automatické prodlužování aktivací tarifů při aktivaci placených programů.
(*) Platnost tarifu do 31.3.2007
(**) tarif bude ukončen 14.2.2007
(***) Akční nabídka platná od 14.2.2007 do odvolání


Možnosti přechodu na nové tarify GITAL

od 1.3.2007

Důležité upozornění: Změny tarifů nejsou povinné. Všechny starší tarify Registrace budou funkční celou dobu, na kterou byly na konkrétní kartě registrovány.
Nové tarify firmy Gital

Stávající zákazníci přejít na některý z nových tarifů nemusejí (není to povinné). Zájemci o program TV Nova z paketu CS LINK budou muset na nový tarif ale přejít. Uživatel, který si dříve si objednal základní nabídku (ČT a Primu) na rok (200,-Kč kuponem), si bude muset zakoupit kupon nominální hodnoty (500 nebo 1000,-Kč). Od okamžiku aktivace nového tarifu uživatel získá rok, příp. 3 roky příjmu základní programové nabídky a to včetně Novy.

Další změna se týká všech nových zákazníků Gitalu, kteří si objednají některý z placených programů. Do 13.2.2007 se při aktivaci placeného programu automaticky prodloužilo oprávnění pro příjem základních programů (ČT a Prima TV). Od 14.2. se již základní nabídka při doobjednání některého z placených programů automaticky neprodlouží.

Ceny placených kanálů (CS Film, Galaxie Sport a HBO) se nemění.

Hlavní informace:
* NOVA je zařazena do základní nabídky programů – tarif ZÁKLAD - spolu s ostatními celoplošnými programy
* Program NOVA je nyní nastaven tak, že je funkční na všech dosud registrovaných kartách GITAL po dobu 1 měsíce tj. do 15.3.2007.
* Na všech nových kartách poprvé vložených do přijímače je nastaven u NOVY stejný časový interval příjmu (1 měsíc) bez registrace obdobně jako je tomu u programů ČT a Prima TV


* Tarif REGISTRACE za 200,-Kč/rok je možno použít do 31.3.2007
* Tarify REGISTRACE za 500,-Kč/3roky a 1.000,-Kč/bez čas. omezení již není možno používat
* Všechny starší tarify REGISTRACE budou funkční celou dobu, na kterou byl tarif na konkrétní kartě registrován. Pokud tedy divák s registrací bez časového omezení za 1000,-Kč nebude mít zájem o NOVU, zůstane jeho tarif platný beze změny. Pouze v případě, že by si vybral tarif ZÁKLAD, získá NOVU a doba platnosti tarifu bude odpovídat délce nového tarifu.
* Tarif ČT lze uplatnit na kterékoliv nové kartě
* Nové tarify je možno používat od dnešního dne, tj. od 14.2.2007
* Přechod ze starého tarifu na nový bude možný od 1.3.2007.

Martin Vyleťal
parabola.cz
14.2.2007





Reklama




Vybrané články