Quantcast

Jetix Play od dubna částečně v češtině

| Tisk

logo Nový dětský kanál Jetix Play, který teprve dobývá české a slovenské kabelové a satelitní sítě, bude od dubna letošního roku vysílat již 50 procent programu v českém jazyce. Doposud byl tento program dostupný jen v angličtině. Do konce letošního roku bude celý program Jetix Play lokalizován do českého jazyka.

Jetix Play je určen pro děti ve věku od jednoho roku do tří let. Stanice vysílá 12 hodin denně a přináší pořady vhodné pro malé děti, které mají rádi jednoduché příběhy, pohádky a dobrodružství. Vysílání je určeno pro děti, které ještě nejsou připravené na "spletitý a rychlý svět Jetix". V programu Jetix Play se objevují pohádkové příběhy jako Huckelberry Finn, Pinokio, Malá mořská víla, Oliver Twist či Gulliver.

Kanál Jetix Play se v létě loňského roku představil všem divákům kanálu Jetix v rámci programového bloku. Blok pořadů Jetix Play měl diváky informovat o nové stanici, která koncem loňského roku vstoupila na český a slovenský trh. Zájem o Jetix Play ze strany kabelových a satelitních operátorů bude postupně růst a to především díky českému dabingu.

Program Jetix Play se může objevit v kabelových a satelitních sítích, které již vysílají stanici Jetix. Nová stanice se pravděpodobně objeví v digitální nabídce Karnevalu. V satelitních platformách Digi TV a UPC Direct se program Jetix Play zatím neobjeví a to i přesto, že UPC Direct již připravuje a testuje pod ID "Kids Channel". Na tomto ID se v budoucnu objeví kanál pro děti. Jetix Play to ale nebude.

Distribuční trasu Jetix Play zajišťuje turecká satelitní platforma Digiturk na pozici 7 stupňů východně. Kanál je kódován systémem Irdeto CryptoWorks.

satelit: Eutelsat W3A (7°E)
transpondér: D6
kmitočet: 11,575 GHz
polarizace: vertikální


SR (symbol rate): 30.000 Msymb/s
FEC: 3/4
NID: 126
TSID: 50600
SID: 2326
VPID: 2121
APID: 2221 (turecky), 2222 (anglicky), 2224 (polsky), 2223 (rusky)
kódování: Irdeto + Cryptoworks

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články