Quantcast

10 nových TV programů v UPC Digital

| Tisk

logo Populární digitální kabelová televize UPC se v těchto dnech rozroste hned o deset televizních programů, které dosud vysílaly v kabelové televizi jen v analogové podobě. Nyní budou současně vysílat i digitálně. Jedná se o kulinářskou TV Paprika, kutilskou TV Deko, televizi “ze života“ Zone Reality, dětskou televizní stanici Jetix, televizi věnovanou vážné hudbě Mezzo a o zpravodajské televizní kanály CNN, BBC World, TV5 Europe, Deutsche Welle a CNBC.

Všechny tyto televizní programy se stávají automatickou součástí nabídek STANDARD a SUPREME digitální kabelové televize UPC, zpravodajské pak i součástí její nejnižší nabídky STARTER. Jednotlivé změny budou realizovány postupně, během následujících dnů. Ceny za digitální kabelovou televizi UPC se přitom nijak nemění.

Společnost bude rovněž v následujících týdnech testovat vysílání tří nových digitálních televizních programů: AXN CRIME, AXN SCI-FI, u nichž je jejich zaměření patrné z názvu a televize pro nejmenší Bebe TV. Ty plánuje zařadit do nabídky SUPREME (AXN CRIME, AXN SCI-FI, Bebe TV), respektive STANDARD (Bebe TV) poté, co obdrží příslušnou registraci Rady České republiky pro rozhlasové a televizní vysílání.

Důvody ke všem těmto změnám jsou zřejmé - chceme aby nabídka naší digitální kabelové televize byla co nejlukrativnější jak z hlediska žánrů, tak celkové šíře“, vítá změny generální ředitel Václav Bartoň a dodává: „nedávno jsme obohatili naši digitální nabídku o filmový televizní kanál HBO HD, nyní o deset digitálních programů, ke kterým by měly přibýt další tři. Tím ovšem nekončíme. Usilujeme o to, abychom v dalších měsících připravili našim zákazníkům možnost sledovat největší sportovní události roku v té nejvyšší kvalitě. Chceme tak prakticky naplnit heslo naší společnosti – a sice, že možností digitalizace je třeba plně využívat a není třeba se jí obávat – protože její výhody dokážeme zpřístupnit jednoduchým způsobem skutečně každému“.



Nabídka digitální kabelové televize UPC tak v nejbližších týdnech zahrne celkem 70 televizních kanálů. Výběr programů začíná na začíná na nabídce STARTER. Ke Starteru si lze přiobjednat různé tématické balíčky (např. sport, film, dokumenty či hudba). Divák, který chce sledovat jak nabídku Starter, tak všechny tématické balíčky, ušetří, jestliže si zvolí vyšší nabídku Standard. K oběma nabídkám si lze dále přiobjednat prémiové balíčky HBO, HBO, HBO 2, HBO Comedy, Cinemax, Cinemax 2 a Hustler. Nabídka SUPREME pak zahrnuje všechny nabízené televizní kanály. Součástí nabídky jsou i tři televizní kanály vysílající ve vysokém rozlišení: HBO HD National Geographic HD a VOOM HD. Potřebný přijímač (set top box) a kartu propůjčuje UPC svým zákazníkům za symbolický jednorázový poplatek 1 Kč, set top box pro HD příjem pak za 150 Kč měsíčně. V dalším televizním přijímači může pak může divák sledovat odpovídající nabídku analogové kabelové televize. Tu dostává zcela zdarma. Zdarma je i kabelová přípojka pro poslech rádií šířených v kabelové síti. Rozhodne-li se pro další set top box, zaplatí za něj zvýhodněný měsíční poplatek 90 Kč.

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR
UPC ČR





Reklama




Vybrané články