Quantcast

Film+ prochází zásadní proměnou - nasazuje atraktivní filmy

| Tisk

logo Kabelový a satelitní placený filmový kanál Film+ společnosti IKO Cable prochází v těchto týdnech poměrně zásadní proměnou – televize, která doposud vsázela na méně známé filmy, přichází nyní k divákům s atraktivními filmovými tituly v exkluzivní české televizní premiéře.

Jako novinku jsme od jara vložili do našeho vysílání exklusivní televizní premiéry vybraných a dobře známých kinotitulů, například “Apokalypto” od Mel Gibsona, “Iluzionistu” s Edwardem Nortonem, “Sólokapra” se Scarlett Johnson a Woody Allenem, nebo “Warholka” o múze Andy Warhola, “Vášeň a cit” ze života Jane Austinové, “Skandál” s Richardem Gerem, “Tygr a sníh” s Robertem Begninim. To jsou pouze některé z premiérových filmů, na které se mohou naši diváci těšit v nejbližší době,“ přibližuje serveru parabola.cz nové tituly Film+ Andras Enyedi, jednatel společnosti IKO Cable s.r.o. CR, CEO IKO Cable CEE.

Diváci Film+ budou první, kdo jej na českých a slovenských obrazovkách najdou. „Tyto nedávné kinopremiéry uvádíme jako první v televizi před všemi ostatními televizními stanicemi v Čechách i na Slovensku,“ upozorňuje Andras Enyedi.

obrázek Film+ bude i nadále přinášet nejenom to nejlepší z nových filmových titulů ale i starší a úspěšné snímky. „Dále si diváci budou moci vybrat i ze “starších”, ale stále populárních filmových titulů, jako jsou například “Podzim v New Yorku” s Richardem Gerem,”Bílý oleander” s Michelle Pfeiffer, “Nevěsta na útěku” s Julií Roberts, “Intermission” s Colinem Farrelem, “Údolí stínů” s Melem Gibsonem, “V moci snů” s Demi Moore a z mnoha dalších skvělých filmových titulů. Věřím tomu, že si z naší filmové nabídky dokáže vybrat každý divák ke své naprosté spokojenosti,“ uzavírá pro server parabola.cz Andras Enyedi z IKO Cable TV.

Řada nových filmových titulů bude na programu Film+ v exkluzivní TV premiéře a dokonce uvedeny před nasazením na prémiovém filmovém kanálu HBO. Provozovatel stanice Film+ naplánoval premiérové tituly ve větším rozsahu na jaro a poté na podzim letošního roku, kdy začíná pravidelný souboj televizí o diváckou přízeň.



Balíček atraktivních filmových titulů hodlá Film+ doplnit úspěšnými českými filmy. V příštím roce Film+ do vysílání zařadí i balíček vybraných domácích filmů. Konkurovat CS Filmu a ani plánované Nostalgii nebude – Film+ se zaměří na české filmy z posledních několika málo let. O jaké tituly půjde, zatím z konkurenčních důvodů nechce Film+ upřesnit.

Film+ nabízí filmy různých žánrů – akční filmy, komedie, detektivky, vědecko-fantastické filmy, thrillery, dramata, filmy pro děti, rodinné filmy, muzikály, horrory a také eroticky laděné filmy. Program je v nabídce kabelových a IPTV operátorů. Na satelitu je v nabídce multikanálových platforem Digi TV (Intelsat 10-02) a UPC Direct (Astra, 19,2°E). Program Film+ se v dohledné době objeví také na platformě CS LINK v nabídce českého distributora Gital na kartách diGITALlink v nabídce Géčko. Kanál dostal přednost především díky své atraktivní programové nabídce před jinými filmovými kanály typu Filmbox či Filmbox Extra.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články