Quantcast

SPORT1 od října v novém dresu

| Tisk

logo Sportovní televizní kanál SPORT1 provozovaný společností Chello Central Europe patří do portfolia skládajícího se ze sedmi kanálů. Díky akviziční činnosti proběhlé v uplynulém období vznikl tematický balíček poskytující kvalitní možnost zábavy všem členům rodiny. Z jednotlivých prvků tohoto balíčku domácí divácká obec už dobře zná nejen stanice deko (dříve TV Deko), Minimax a TV Paprika, ale samozřejmě i oblíbený kanál všech příznivců sportu, SPORT1.

Od podzimu 2008 klade vedení společnosti důraz – vedle expanze v rámci regionu – na obnovu a rozvoj. V rámci toho několik kanálů z uvedené televizní rodiny dostává zbrusu nový háv. Po obnově stanice deko, která se může pyšnit novým zevnějškem od 27. září, přichází teď na řadu vizuální osvěžení stanice SPORT1.

Jako každému produktu přítomnému na trhu, i televizím se musí čas od času dát nový zevnějšek; je to reakce na změny trendů a na stále nové a nové požadavky ze strany zákazníků (diváků). Nová tvář kanálu SPORT1 bude mnohem dynamičtější, bude to moderní vzhled evokující sílu. A navíc má SPORT1 pro své české a slovenské příznivce ještě další dobrou zprávu, která se týká vysílaných sportovních přenosů: nově zakoupená práva Italského poháru (Coppa Italia), to je teprve jen začátek; na programu této stanice se totiž objeví i spousta přímých přenosů boxerských galautkání!



Gábor Horváth Dori, generální ředitel společnosti Chello Central Europe, nám sdělil, že v nejbližší budoucnosti je prvořadým úkolem společnosti zvyšovat kvalitu – a to po všech stránkách. Prvním viditelným krokem v tomto směru je zdokonalování zevnějšku jednotlivých kanálů, obnova dnes už zastaralého výtvarného pojetí, prostě jakýsi omlazující „lifting” všude, kde to je potřebné. Následujícím stupněm bude zkvalitňování programové nabídky: v oblasti obsahové náplně, ať už zakoupené, nebo z vlastní produkce, bude výhradní prioritou vysoká úroveň kvality. A to ještě pořád není všechno, protože společnost Chello Central Europe, chtějíc patřičně držet krok s postupem digitalizace, hlavního trendu moderní doby, považuje v nejbližším období za jeden ze svých prvořadých úkolů co nejširší využívání možností poskytovaných oblastí známou jako new media.

SPORT 1 se ve zbrusu novém hávu představí televizním divákům 1. října.

Barbora Florková





Reklama




Vybrané články