Quantcast

Skylink uvádí na trh česko-slovenskou kartu

| Tisk

logo Česko-slovenská satelitní platforma Skylink (dříve Slovak Link a TRADE and TECHNOLOGY/ Czech Link) uvádí na trh univerzální česko-slovenskou kartu Skylink Standard.

Karta Skylink Standard bílé barvy s novým logem Skylinku přichází do prodeje v novém balení s popisky a formuláři v českém i slovenském jazyce a je určena pro český i slovenský trh.

Jak funguje nová karta Skylink Standard
Nová karta přísluší systému podmíněného přístupu CryptoWorksTM s CAID 0D03. Jedná se o systém provozovaný společností TradeTec, a.s. (dříve TRADE and TECHNOLOGY, a.s.).

logo Územní omezení pro příjem některých programů z nabídky Skylinku pouze v České republice a jiných programů pouze ve Slovenské republice platí i pro novou česko-slovenskou kartu Skylink.

Programová nabídka pro příslušný stát se automaticky nastaví při registraci karty.

Vzhledem k tomu, že až do okamžiku registrace není zřejmé, na kterém území bude karta používána, jsou od vložení nové karty do satelitního přijímače do její registrace v rámci dočasné aktivace (global free) přístupné všechny televizní stanice – tedy plná česká i slovenská nabídka. Období dočasné aktivace je nově 20 dní od vložení karty do přijímače.

Vzhledem k tomu, že na nové kartě Skylinku může být zpřístupněna jak česká, tak i slovenská programová nabídka, připravuje Skylink možnost změny územní příslušnosti karty (např. pro případ pozdějšího prodeje karty mimo původně registrovaný stát). Způsob, jak změnu registrace provést bude upřesněn po vyjasnění legislativních podmínek jednotlivých televizních stanic.

Karta Skylink Standard zpřístupňuje všechny programy neplacené nabídky pro příslušné území bez časového omezení. Z tohoto pohledu je rovnocenná původní kartě Skylink Štandard na Slovensku a TT Kartě Standard v České republice. Tyto karty se postupně doprodávají a samozřejmě budou i nadále plně funkční.

Doporučená maloobchodní cena nové karty Skylink Standard
je v České republice 1 999,- Kč, v Slovenské republice 2 490,- Sk (82,65 EUR).

Ceny jsou shodné s doporučenými cenami pro TT Kartu Standard v České republice a kartu Skylink Štandard na Slovensku.

Volitelné programové balíčky mohou nově uživatelé všech karet Skylink (českých TT Karet, původních slovenských karet Skylink i nových česko-slovenských karet Skylink) platit v českých i slovenských korunách bez ohledu na stát registrace.

Ceník volitelných programů Skylink

1 Euro = 30,1260 Sk


logo

* MULTI – žánrově pestrý balíček volitelných programů



NOVA SPORT, Eurosport, SPORT 5, NOSTALGIA, FILMBOX, FILMBOX EXTRA, Viasat Explorer, Viasat History, JimJam, LEO TV, Spice, XXX Xtreme

** HD PLUS – programy ve vysokém rozlišení Eurosport HD, Brava HDTV

Předplatit si volitelné programy je velmi jednoduché. Není třeba kupovat žádné kupóny ani vyplňovat žádnou smlouvu. Stačí libovolným způsobem (převodem z účtu, v bance nebo na poště) uhradit předplatné za zvolený balík nebo program na číslo účtu uvedené na předposledním řádku ceníku. Pro jednoznačnou identifikaci je potřeba při platbě uvést přesnou částku (v Kč nebo Sk), příslušný specifický symbol a variabilní symbol = posledních 10 číslic čísla přístupové karty Skylink.

Kromě úhrady za jeden měsíc je možno zaplatit rovněž za 2 až 11 měsíců. Částka předplatného se vypočte vynásobením měsíčního poplatku a počtu měsíců. U ročního předplatného je však významná sleva.

PR Skylink





Reklama




Vybrané články