Quantcast

UPC Digital se rozšiřuje o Sport 2 a Prima COOL

| Tisk

logo UPC letos již počtvrté rozšiřuje nabídku své digitální televize: tentokrát o sportovní televizní kanál Sport 2 a o Prima Cool TV.

Digitální televize UPC znovu prokazuje, že je tou nejjednodušší cestou, jak pohodlně sledovat co nejvíce sportovních programů. Prima Cool TV pak slibuje být skutečně prima,“ konstatuje v této souvislosti Václav Bartoň, generální ředitel UPC

Zařazením Sport 2 vzroste počet sportovních televizních kanálů v nabídce digitální televize UPC na deset – Sport 1, Sport 2, ČT 4 sport, Eurosport, Eurosport 2, Nova sport, Sport 5, Extreme sport, Motors a ESPN America.

Sport 2 je sestrou již dobře známého Sport 1. Programová skladba zahrnuje přímé přenosy z prestižních fotbalových lig, především z italské, z ligových pohárů, Pohár UEFA, severoamerickou hokejovou NHL, americký fotbal NFL, tenisové turnaje ATP, golf, poker, rugby, box a mnohé další divácky atraktivní sporty. Sport 2 vysílá 24 hodiny denně, plně v českém či slovenském jazyce. Sport 2 je v digitální televizi UPC součástí nabídky Supreme.

Prima COOL TV, nová televizní stanice z rodiny Prima TV se především orientuje na originální zábavu včetně adrenalinových zážitků. Vysílá denně od odpoledních hodin a končí po půlnoci. Prima Cool TV je zařazena do nabídky Starter digitální televize UPC. V analogové kabelové televizi je součástí takzvaného digitálního slotu.



Zařazením Sport 2 a Prima Cool TV a se počet programů vysílaných digitální televizí UPC rozšiřuje na celkových osmdesát devět, přičemž do konce roku by jich mělo být okolo stovky. Aktuálně vysílá v českém nebo slovenském jazyce již sedmdesát programů. Ceny za žádnou z nabídek se nemění. Zákazníky digitální kabelové televize UPC bylo na konci ledna 2009 přes tři sta tisíc domácností.

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR





Reklama




Vybrané články