Quantcast

MULTI i HD PLUS pro všechny

| Tisk

logo Česko-slovenská satelitní platforma Skylink nabízí programový balíček MULTI i HD programy uživatelům jiných přístupových karet.
Před časem Skylink poskytnul zájemcům o MULTI z řad uživatelů jiných přístupových karet bezplatnou výměnu jejich karty. Nyní tuto možnost prodlužuje o další dva měsíce a rozšiřuje ji na zájemce o balíček programů vysílaných ve vysokém rozlišení obrazu HD PLUS.

Podmínky výměny:
vlastnictví satelitního přijímače s dekodérem CryptoWorksTM a satelitní antény s možností příjmu programů ze satelitu Astra 23,5°E;

vlastnictví funkční přístupové karty umožňující příjem programů ČT1 a Č4 Sport;

uhrazení předplatného balíčku MULTI na rok (2 750 Kč vč. DPH) nebo 6 měsíců (1 500 Kč vč. DPH) nebo balíčku HD PLUS na rok (3 850 Kč vč. DPH) nebo na 6 měsíců (2 100 Kč vč. DPH);

vrácení staré karty na adresu společnosti TradeTec do 30 dnů od obdržení karty nové.

Co získáte
novou přístupovou kartu Skylink Standard pro příjem neplacené programové nabídky Skylinku pro Českou republiku včetně programu NOVA HD;
programový balíček MULTI (15 hodnotných TV programů) nebo balíček HD PLUS (5 programů HDTV) na rok nebo půl roku dle vaší volby.
Podrobné informace o programové nabídce Skylinku najdete na www.skylink.cz/web/structure/26.html.

Jak postupovat
V elektronickém obchodě http://eshop.skylink.cz/ najdete produkty Výměna HD PLUS 12m + NOVA HD v ceně 3 850 Kč, Výměna HD PLUS 6m + NOVA HD v ceně 2 100 Kč vč. DPH, Výměna MULTI 12m + NOVA HD v ceně 2 750 Kč a Výměna MULTI 6m + NOVA HD v ceně 1 500 Kč vč. DPH.
Objednejte si jeden těchto produktů a nová karta Skylink Standard Vám bude do týdne zaslána poštou na dobírku.



Nová karta Skylink je po vložení do přijímače plně aktivní, avšak je třeba ji v co nejkratším termínu zaregistrovat - elektronicky přes www.skylink.cz nebo poštou. Registrace je bezplatná.
Do 30 dnů od získání nové karty Skylink zašlete Vaši původní přístupovou kartu na adresu
TradeTec, a.s., Daliborova 419/11, 709 00 Ostrava.

Pokud ve stanovené lhůtě neobdržíme Vaši původní kartu nebo pokud se prokáže, že se jedná o kartu vadnou nebo neaktivní nebo je zřejmé, že odesílatel karty není jejím majitelem, skončí aktivace všech programů na nové kartě po 12 resp. 6 měsících od registrace nové karty.

Tato akce pro majitele jiných přístupových karet platí do konce května 2009.

PR Skylink





Reklama




Vybrané články