Quantcast

MTV bude v nabídkách Skylink a CS Link

| Tisk

logo Česko-slovenská verze hudební a lifestylová televize pro mladé MTV bude v nabídkách satelitních platforem CS Link i Skylink od samotného zahájení vysílání - tedy 29. listopadu 2009. Zařazení kanálu MTV coby nejznámější celosvětovou hudební a zábavní televizi a multimediální značky pro mladé jako první oznámila ve druhé polovině září společnost Media Vision, provozovatel služby CS Link.

Dnes se ke stejnému kroku odhodlala i platforma Skylink. "Česko-slovenská satelitní platforma Skylink se rozhodla do své programové nabídky zařadit MTV", uvedl dnes Jaromír Glisník, výkonný ředitel firmy TradeTec, která spoluprovozuje paket Skylink.

Česko-slovenská mutace MTV odstartuje na konci příštího týdne 29. listopadu 2009 ve 21:00 hodin. Klienti platformy CS Link mohou sledovat global free (volné, bezplatné vysílání) až do konce letošního roku - 31.12.2009. Serveru parabola.cz to řekl Daniel Klička, ředitel společnosti Media Vision, která CS Link provozuje. Po tomto datu bude česko-slovenské MTV dostupné v placených nabídkách MIX, TOTAL a volitelném balíčku Mých 6. Zařazením MTV do nabídky CS Linku se rozšíří počet programů v balíčku MIX z 10 na 11 a maxi balík TOTAL na 21 kanálů. Program bude automaticky zařazen do nabídky MIX a TOTAL bez jakýchkoliv doplatků.

Pro zákazníky Skylinku bude stanice dostupná v rámci placeného balíčku MULTI, čímž provozovatel nabídku SD programů rozšíří na 20 a to bez změny ceny. Program bude automaticky dostupný pro stávající abonenty Multi bez jakýchkoliv doplatků. Do 9. prosince 2009 bude stanice MTV v rámci promo akce dostupná bezplatně na všech přístupových kartách Skylink. Po tomto datu bude program dostupný jen pro zákazníky, kteří si jej objednají (programový balíček Multi).

technické parametry příjmu:

satelit: Astra 1G (23,5°E)
kmitočet: 12,070 GHz


polarizace: horizontální
SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S
kódování (CA systém): CryptoWorks
přístupové karty: CS Link (OD0F), Skylink (0D03, 0D70)

MTV je nejznámější celosvětová hudební a zábavní televize a multimediální značka pro mladé. Programy MTV sleduje téměř 600 milionů domácností ve 162 zemích. V neděli 29. listopadu zahajuje vysílání lokální verze MTV pro Českou republiku a Slovensko a na trhu nahradí původní evropskou mutaci MTV. Testovací vysílání nové verze bude spuštěno v pondělí 23.11.2009. Distribuci signálu MTV zajistí provozovatel platformy CS Link.

Martin Vyleťal





Reklama




Vybrané články