Quantcast

Novinky ve slovenské kabelovce UPC: Residence.tv a ČT HD

| Tisk

logo V nabídce kabelové sítě UPC na Slovensku společnosti UPC Broadband Slovakia došlo v těchto dnech k programovým změnám. Do nabídky byly zařazeny dva nové televizní programy - slovenská televize Residence.tv, která vysílání zaměřuje na prodej nemovitostí a druhým je ČT HD - program České televize (ČT) ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV). Oba kanály jsou součástí balíčku Basic digitální kabelové televize UPC Digital. Tu již využívá více než 60 tisíc slovenských domácností.

Residence.tv je slovenská televize, přinášející specializované televizní vysílání zaměřené na prezentaci a prodej realit. Program vysílá 24 hodiny denně. Stanice je zařazena do rozšířeného souboru analogové kabelové TV společnosti UPC v Bratislavě a v nejbližších dnech se stane součástí balíčku Basic digitální kabelové TV UPC Digital.

"Zaradením verejnoprávneho vysielania ČT HD sa počet televíznych staníc v ponuke UPC Digital, ktoré vysielajú v HD kvalite, zvýšil až na sedem. Okrem HD vysielania Českej televízie sú to stanice History Channel HD, HBO HD, Eurosport HD, National Geographic HD, STV3 a Filmbox HD," uvedl k rozšíření nabídky Jaroslav Kolár, mluvčí UPC Broadband Slovakia.



V minulých dnech došlo ještě k dalším změnám v TV nabídce. "Súčasťou digitálnej televíznej ponuky prestal byť z dôvodu nepredĺženia zmluvy športový program ESPN, a keďže neprišlo k dohode v otázke podmienok na podpísanie zmluvy o retransmisii, v ponuke analógovej káblovej televízie oddnes absentuje aj nemecký program PRO7," uvedl důvody změny v programové nabídce J. Kolár.

UPC Digital je digitální kabelová televize nabízející vysokou kvalitu obrazu a zvuku. V nabídce je 102 TV stanic a 16 rozhlasových programů. V současnosti je služba nabízena v 10 městech Slovenska: Bratislava, Košice, Žilina, Prešov, Trnava, Banská Bystrica, Pezinok, Zvolen, Poprad a Nové Zámky.

redakce





Reklama




Vybrané články