Quantcast

National Geographic Channel připravuje spuštění českého dabingu

| Tisk

logo National Geographic Channel dnes oznámil, že ve druhém čtvrtletí roku 2010 představí na českém a slovenském trhu novou podobu televizního kanálu National Geographic Channel.

Diváci se mohou těšit na lokalizaci dokumentů v hlavním vysílacím čase, upoutávek a reklamních bloků. Čeština dále nahradí titulky u premiérových pořadů a postupně budou lokalizovány všechny nové dokumenty a seriály.



Carlos Ortega, regionální ředitel pro střední a východní Evropu uvedl: “S velkým potěšením mohu potvrdit, že příprava lokalizace stanice National Geographic Channel do českého jazyka je v plném proudu. Věřím, že tento další významný mezník v investičních aktivitách naší společnosti na českém a slovenském trhu je více než dobrou zprávou pro naše příznivce. Doufám také, že náš lokalizovaný program osloví i další nové diváky, pro které je čeština při výběru programu klíčová."

Progran National Geographic Channel je dostupný v satelitních platformách Skylink, CS Link , UPC Direct i Digi TV v rámci placené nabídky. Včera provozovatel kanálů National Geographic oznámil, že vylepšuje služby spuštěním teletextových titulků u všech pořadů u kanálu Nat Geo Wild. Výrazně se tak zlepšila dostupnost titulkovaného obsahu pro diváky v České republice a na Slovensku.

redakce





Reklama




Vybrané články