Quantcast

CS Link umožňuje vyměnit si program v balíčku Mých 6

| Tisk

logo Společnost Media Vision s.r.o. dnes spustila novou službu díky které si zákazníci využívající předplatné balíčku MÝCH 6 mohou dle libosti obměňovat objednané programy.

Do tohoto balíčku si zákazník již při objednání zvolí pouze své oblíbené stanice. A nyní si je může i v průběhu předplatného kdykoli změnit. První změna je zcela zdarma a druhá i všechny další za symbolický manipulační poplatek 50 Kč (Česko) / 2 eura (Slovensko). Za změnu se považuje jednorázová výměna libovolného počtu programů. „Chceme zákazníkům poskytnout co největší svobodu při sestavení programové nabídky“, říká Daniel Klička, ředitel společnosti. „Například pokud zákazník v pátek večer zjistí, že o víkendu dávají na Nova Sport důležitý zápas Premier League a zároveň romantický film pro manželku na Film+, sám si programy na našem webu změní a ty se mu ihned spustí“, doplňuje Klička.

Změnu zákazník provede na našem webu, kde případně rovnou uhradí manipulační poplatek. Pokud pro platbu využije online způsoby úhrady – platební kartu, kupon CS Link , případně použije svůj kredit, programy se aktivují okamžitě. Pokud zákazník má u CS Link dostatečně vysoký kredit, může o změnu požádat i na zákaznické lince 848 200 200.



MÝCH 6 je unikátní služba CS Linku, která zákazníkům umožňuje vytvořit si vlastní programovou nabídku na míru. Každý si do balíku MÝCH 6 vybere pouze své oblíbené stanice a nemusí tak platit za programy, které nesleduje. A nyní si je může v průběhu předplatného i obměňovat. Předplatné začíná již na 200 Kč/měsíc.

Služba Mých 6 byla uvedena na trh v září loňského roku při příležitosti rozšíření nabídky o další programy.

redakce





Reklama




Vybrané články