Quantcast

UPC zařazuje do své nabídky TV Public

| Tisk

logo Společnost UPC uzavřela dohodu se společností Totalpress s.r.o., o šíření její televizní stanice Public ve své kabelové síti. Public je tak první televizní stanicí, o kterou UPC v roce 2011 rozšiřuje své televizní služby. Nasazení v hlavních sítích proběhne dnes, v menších sítích pak do konce týdne. Televize Public byla společností UPC vybrána jako náhrada za zpravodajskou televizi Z1, která, jak je obecně známo, ukončila vysílání v lednu tohoto roku.

Televizi Public tak budou mít k dispozici zákazníci všech typů naší analogové a digitální nabídky,“ konstatuje v této souvislosti Petr Kacafírek, ředitel prodeje a programu UPC.

Rozšíření distribučních cest televize Public také do televizní sítě UPC chápu jako důležitý krok k přiblížení se novým divákům. Jsem velice ráda, že jsme se po dlouhých jednáních dohodli na zařazení televize Public do programové nabídky právě největšího provozovatele kabelové televize,“ říká její výkonná ředitelka Renata Pešková.

Televize Public je českou televizní stanicí zaměřenou na životní styl. Divákům vlastní tematické magazíny, dokumenty, zpravodajské bloky z regionů České republiky, pořady o cestování, publicistiku, debatní pořady, reality-show a talkshow. Vysílá v českém jazyce, a to 24 hodin denně.

František Malina
tiskový mluvčí a ředitel PR


UPC Česká republika, a. s.

Roman Buťa
content and brand manager
Televize Public - PublicCom, a. s.





Reklama




Vybrané články