Quantcast

TA3 se 21.3.2011 představí v nové podobě

| Tisk

logo Slovenská zpravodajská televize TA3 se začátkem příštího týdne představí divákům v nové, moderní podobě. Změní se grafika, upraví se logo a přejde na obrazový formát 16:9. To je jen část změn, které na diváky čekají.

V TA3 v současné době probíhá kompletní přestavba celého studia a newsroomu. Práce byly zahájeny 15.3. po 23. hodině. Během noční přestavby bylo demontované studio, část newsroomu, moderátorský stůl, dekorační panely a moderátorské stoly.

Dnes ráno byla zahájena výstavba nového studia a newsroomu. Součástí prací byla instalace panelů s novou grafikou, pódiem pod novým moderátorským stolem. Zároveň se začalo s technickým zabezpečením - kabelováním monitorů a LED stěny. V nočních hodinách bude finalizovat stavba dekorací ve studiu, pak bude zahájena instalace grafiky. I přes všechny probíhající změny uvnitř televize TA3 pokračuje vysílání v nezměněné kvalitě i v náročných podmínkách a náhradních prostorech.


obrázek

"Televízia TA3 sa rozhodla zrealizovať v marci 2011 významné zmeny, ktoré považuje za najvýraznejšie počas celého desaťročného pôsobenia televízie. Spolu s prechodom na nový formát mení aj súčasnú grafiku. Divákom predstaví nový, modernejší, dynamickejší dizajn televízie, s novou vysielacou štruktúrou a reláciami. Televízia reaguje tiež na rôzne reakcie a pripomienky divákov, klientov a odbornej verejnosti," uvedla k připravovaným zásadním změnám TA3. "Odozvy potvrdzujú, že kroky ku zmene sú opodstatnené. Zámerom je udržať a zvyšovať vzájomnú interaktivitu. TA3 sa rozhodlo uskutočniť zmeny práve teraz, v enormne krátkom čase. Doba si vyžaduje uskutočňovať zmeny čo najkvalitnejšie a najrýchlejšie," dodává TA3.

Za redesignem TA3 stojí společnost Oreo TV, která má v oblasti televizí velké zkušenosti..

Na co se mohou diváci TA3 těšit:

* změna obrazového formátu ze 4:3 na 16:9
* nový grafický vizuál
* změna newsroomu a zpravodajského studia
* nové relace se snahou oslovit širší spektrum diváků. Nové pořady přinesou informace z regionů, umění, kultury a financí z jiného pohledu.
- Biznis - relace zaměřená na přehled nejdůležitějších událostí v soukromém sektoru - fúze, akvizice, hospodářské výsledky, informace, jak vést firmu
- Check-In - praktické rady o cestování na Slovensku i v zahraničí. Slovenský t(r)ip (reportáže z různých částí Slovenska)


- Bankovní magazín
- Johnny Kinofil - relace o filmech
* noví moderátoři: Andrea Vadkerti - Portér, Vladimír Vondrák - moderátor zpravodajství, Zuzana Závodská - moderátorka zpravodajství.
* mění se vysílací čas relace "V politike". Nové vysílací časy: premiéra v sobotu ve 12:30 hodin, reprízy v neděli v 11:00 a ve 21:00 hodin
* TA3 história - hlavní zprávy z archívu v 19:00 hodin. Vysílání u příležitosti 10. výročí televize
* pevné vysílací časy tiskových besed - živě vždy v pracovní dny 10:30 - 11:30, 13:30 - 14:30 a v záznamu 17:00 - 18:00
* změna vysílacího času hlavních zpráv z 18:40 na 18:30 hodin
* změna vysílacích časů bloků

redakce





Reklama




Vybrané články