Quantcast

Spektrum HD od 1. května nově v nabídce Skylink

| Tisk

logo Ostrý start čeká 1. května 2011 televizi Spektrum HD, která se stává součástí programové nabídky satelitního operátora Skylink. Dokumentární Spektrum je již dnes jedním z nejrozšířenějších tematických kanálů a díky partnerství se Skylinkem osloví o dalších zhruba 15 procent českých a slovenských domácností více. Začátkem května zpestří programovou nabídku Skylinku rovněž sportovní stanice Sport2 a na gastronomii zaměřená televize TV Paprika. Tyto nové programy budou vysílány v normě MPEG-4, budou tedy přístupné zákazníkům vybaveným HD přijímačem. Všechny výše uvedené televizní stanice patří do portfolia společnosti Chello Central Europe, člena skupiny Liberty Global, Inc.

logo Hned tři nové tematické televizní kanály provozované Chello Central Europe mohou od 1. května sledovat zákazníci satelitního operátora Skylink. „Spektrum HD je naší první stanicí, kterou ve vysokém rozlišení přinášíme divákům a jsme rádi, že premiérově ji mohou sledovat právě zákazníci Skylinku jakožto největšího satelitního operátora v České republice a na Slovensku,“ řekla Alena Blahovcová, Vice-President Affiliate Sales ze společnosti Chello Central Europe. „Televizi Spektrum HD jsme zvolili do naší nabídky především pro její dlouhodobou programovou kvalitu a širokou diváckou oblibu,“ uvedl Jaromír Glisník, výkonný ředitel Skylinku.



Sportovní kanál Sport2 doplní v nabídce Skylinku již zařazenou stanici Sport1, a tak pod hlavičkou Sport TV uceleně přinesou fanouškům nejzajímavější sportovní události ze zahraničí i domova. Mezi dlouhodobě nejsledovanější a nejlépe hodnocené patří exkluzivní přímé přenosy ze španělské fotbalové ligy. Divácky oblíbené jsou také přímé přenosy ze slovenské hokejové Slovnaft extraligy na Sport1 a nedělní přímé přenosy z utkání české Gambrinus ligy na programu Sport2. Ze zahraničních soutěží nechybí přímé přenosy a záznamy utkání NHL a NBA a mnoha dalších sportovních odvětví.

Na gastronomii zaměřená TV Paprika vysílá pořady například se skvělým kuchařem a miláčkem žen Jamiem Oliverem, nesmlouvavým michelinským Gordonem Ramsaym nebo okouzlující Nigellou Lawsonovou. V letošním roce se navíc výrazněji zaměří na seriály s praktickými tipy na vaření a také na vlastní pořady české produkce.

Jakub Švestka





Reklama




Vybrané články