Quantcast

Skylink: Penthouse HD1 jen na novém kmitočtu

| Tisk

logo Hard erotický kanál Penthouse HD1 je pro zákazníky platformy Skylink a abonenty Canal Digitaal šířen z nového kmitočtu. Pro sledování této stanice je nutné provést nové vyhledávání se zadáním nové frekvence.

Lucemburská mediální společnost M7 Group se rozhodla provést optimalizaci transpondérové kapacity, kterou používá k šíření programů pro pay-tv služby Canal Digitaal a TV Vlaanderen. Kanál pro dospělé Penthouse HD1 doposud sdílel datovou kapacitu se sportovním kanálem Eredivisie Live Kanaal 1 HD na freq. 11,739 GHz, pol. V. Sportovní stanice vysílala přes den, v noci kapacitu využíval erotický kanál. Toto sdílení datové kapacity dnes skončilo a Penthouse HD1 dnes na původním kmitočtu skončil.

Penthouse HD1 vysílá od 26.7.2011 pro zákazníky Canal Digitaal a Skylink z nového kmitočtu 11,856 GHz. Nejedná se o zbrusu nový transpondér. Pro klienty Skylink je to známá frekvence, neboť odtud jsou abonentům poskytovány další stanice jako BravaHDTV a Discovery HD Showcase.

nové technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 11,856 GHz
polarizace: vertikální
SR: 27500
FEC: 5/6
norma: DVB-S2


modulace: QPSK
karty: Skylink
CA systém: Irdeto / ICE (CAID 0624, 0D96)
umístění: placená nabídka

Pro příjem je třeba vyhledat programovou pozici pojmenovanou Penthouse HD CZ, která je určená pro český a slovenský trh.

Se změnou frekvence stanice se nemění časový rozsah. Penthouse HD1 i nadále vysílá od půlnoci do šesté hodiny ranní. Kapacitu ve zbývajícím čase využívá komerční stanice RTL8 HD (není určená pro náš trh).

redakce





Reklama




Vybrané články