Quantcast

Skylink otestoval Mezzo Live HD, Viasat Nature HD / Viasat History HD, Penthouse HD1

| Tisk

logo AKTUALIZOVÁNO - Bulharská služba Satellite BG připojila satelitní platformě Skylink systémy podmíněného přístupu CryptoWorks (CAID 0D96) a Irdeto (CAID 0624) k programům Mezzo Live HD, Viasat Nature HD / Viasat History HD, Penthouse HD1. Diváci se pravděpodobně dočkají dalšího rozšíření nabídky. Programy jsou zatím dostupné jen v uzavřeném okruhu - DTH příjem těchto stanic zatím není možný a není zatím jisté, zda operátor všechny programy do své nabídky zařadí.

Krátce po 15. hodině byly virtuální pozice všech tří kanálů určených pro náš trh opět odpojeny. Zda a kdy bude vysílání opět obnoveno zatím není známo.

Mezzo live HD divákům přináší ročně 270 hodin nového contentu v nativním HD formátu. Televize vysílá 24 hodiny denně 7 dní v týdnu. Program je složen ze 12 hodinových bloků. Mezzo live HD vysílá odlišný obsah od kanálu Mezzo ve standardním rozlišení (SD).

Viasat Nature HD / Viasat History HD je dvojkanál - přináší pořady Viasat Nature a Viasat History ve vysokém rozlišení.

Viasat Nature East byl spuštěn v květnu 2010 ve 25 zemích střední a východní Evropy. Vysílá 24 hodiny denně. V únoru 2011 bylo vysílání stanice rozšířeno mimo evropský kontinent - do Afriky spolu s Viasat History, Viasat Explorer a Viasat Crime. Stanice jsou nyní dostupné satelitním abonentům v Nigérii a také kabelovým klientům v Keni.

Viasat History je zábavní dokumentární kanál, který nabízí mix starých a moderních dějin, životopisných filmů a populární kultury prezentované v široké řadě formátů od oceněných dokumentárních filmů až po historická dramata. Viasat Nature nabízí divákům široký rozsah kvalitních a oceněných přírodopisných snímků. Stanice přináší pořady o volně žijící zvěři, domácích zvířatech a přírodě.

Penthouse HD1 je hard erotický kanál. Tento program již Skylink poskytuje v nočních hodinách.

technické parametry:

satelit: Astra 3B (23,5°E)
kmitočet: 12,207 GHz
polarizace: vertikální


SR: 27500
FEC: 3/4
norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
CA systémy: Conax, CryptoWorks, Irdeto
přístupové karty: Satellite BG, Skylink

Pro potřeby českého a slovenského trhu vznikly virtuální pozice Mezzo Live HD, Viasat Nature HD / Viasat History HD, Penthouse HD1 s písmeny CZ na konci názvu programových pozic.

redakce





Reklama




Vybrané články