Quantcast

Pearl.tv HD spustil test na 19,2E

| Tisk

Na evropské satelitní pozici Astra 19,2°E spustil testovací HD vysílání německý tématický kanál Pearl.tv HD. Test je momentálně složen z textové informace upozorňující spuštění HD distribuce. Start Pearl.tv HD je naplánován na listopad. Nicméně vysílání (programovou pozici) si mohou naladit diváci již nyní.

Pearl.tv je relativně nový kanál. Stanice zahájila celostátní SD vysílání prostřednictvím satelitu Astra 1H (19,2°E) k 1. březnu 2012. Začátkem ledna obsadila programovou pozici po hudební televizi Yavido, která ukončila satelitní distribuci.

Pearl.tv je teleshoppingový kanál vysílající 24 hodiny denně. Až 8 hodin programu denně se vysílá živě. Stanice nabízí prostřednictvím televizní obrazovky všechny top produkty z rozsáhlého zásilkového katalogu. Televize klade důraz na podrobné seznámení diváky s produktem.


obrázek

technické parametry:

satelit: Astra (19,2°E)
kmitočet: 12,574 GHz
polarizace: horizontální
SR: 22000
FEC: 2/3


norma: DVB-S2
modulace: 8PSK
service ID: 5404
video PID: 1279
audio PID: 1280 německy (AC3)
CA systém: žádný ( FTA)

Pearl.tv HD bude dalším teleshoppingovým kanálem dostupný v HD rozlišení. Ze stejného satelitního systému již nyní můžeme přijímat programy QVC Germany HD, HSE24 HD, Juvelo HD a Sonnenklar.tv HD.

redakce





Reklama




Vybrané články