Quantcast

Přechod zákazníků s placenou televizí CS Link na Skylink

| Tisk

logo Provozovatel česko-slovenských satelitních platforem Skylink a CS Link , společnost M77 Group, informuje o přechodu zákazníků s placenou televizí CS Link na Skylink.

K 30. 11. 2012 dojde k ukončení provozu placených televizních programů na satelitní platformě CS Link.

"Zákazníkům CS Linku, kteří mají předplacen balíček TOTAL s datem konce předplatného po 30. 11. 2012, jsou zasílány ZDARMA nové karty Skylink VÝMĚNA s předplaceným balíčkem MULTI. Datum konce předplatného balíčku MULTI je stejné jako u původního balíčku TOTAL," uvádí společnost M77 Group.

"Zákazníkům CS Linku, kteří mají předplacen některý z balíčků DOKUMENTY, MIX, SPORT nebo Mých 6 s datem konce předplatného po 30. 11. 2012, jsou zasílány ZDARMA nové karty Skylink VÝMĚNA s předplaceným balíčkem FLEXI 7. Datum konce předplatného balíčku FLEXI 7 je stejné jako u původního balíčku," vysvětluje M77.

"Ostatní uživatelé CS Linku mohou získat kartu Skylink VÝMĚNA zdarma, pokud si předplatí některý z balíčků Skylinku (MINI, FLEXI 7, MULTI nebo KOMBI) na 4, 6 nebo 12 měsíců. Nová karta jim je zaslána na dobírku ve výši zvoleného předplatného. Možnost předplacení dalších balíčků Skylinku bude umožněno v následujících dnech," dodává M77.



Zákazníci mohou využít akční nabídky. Při předplacení balíčku FLEXI 7 do 31. 10. 2012 navíc platí akční sleva z předplatného ve výši 25% (v případě úhrady prostřednictvím SIPO nebo Inkaso z účtu je snížená cena účtována do 31. 3. 2013).

Společnost M77 Group se rozhodla rozvíjet svoji placenou televizi již jen na kartách Skylink. Na kartách sesterské platformy CS Link dochází od jara letošního roku k postupnému útlumu poskytování pay-tv.

redakce





Reklama




Vybrané články