Quantcast

Nat Geo Wild od 27.11.2012 ve formátu 16:9

| Tisk

logo Další dokumentární kanál se chystá na migraci do širokoúhlého obrazového formátu 16/9 - Nat Geo Wild.

Společnost National Geographic Channels International (NGCI) dnes oznámila, že po úspěšném spuštění vysílání TV kanálu National Geographic Channel ve formátu 16:9 v červenci tohoto roku přejde rovněž kanál Nat Geo Wild na širokoúhlý formát. Předpokládané datum spuštění trvalého vysílání Nat Geo Wild ve formátu 16:9 je 27. listopad 2012.



Těší mne, že po dlouho očekávaném převedení našeho srdcového kanálu National Geographic Channel na širokoúhlý formát mohu potvrdit, že jsme úspěšně dokončili fázi příprav k této změně rovněž u Nat Geo Wild a brzy tak přistoupíme k dalšímu kroku v našem dlouhodobém vývoji,“ řekl regionální ředitel pro střední a východní Evropu Carlos Ortega. „Věříme, že tímto jednoznačným zkvalitněním našich služeb a programu, který věnujeme těm nejlepším dokumentům z divoké přírody, potěšíme naše stávající diváky a získáme si rovněž nové příznivce.“

Nat Geo Wild nabízí nejintimnější setkání s divočinou, od nejodlehlejších koutů Země přes hrůzyplné hlubiny oceánů až po chráněné parky. Představuje život v divoké přírodě, zemětřesení, hurikány, sopečné činnosti, tsunami či dopady změn klimatu na světové ekosystémy a klade silný důraz na ochranu životního prostředí a ekologii. Od roku 2011 vysílá kanál Nat Geo Wild na území České a Slovenské republiky v české audio verzi.

redakce





Reklama




Vybrané články