Quantcast

Anglická fotbalová Premier League startuje v aplikacích Topfun

| Tisk

logo V sobotu 17.8.2013 bude zahájen další ročník anglické fotbalové Premier League. Přímé přenosy a záznamy jednotlivých utkání bude v České republice přenášet sportovní kanál Slovak Sport 2. Fotbaloví fanoušci mají možnost kanál Slovak Sport 2, a s ním i utkání Premier League, sledovat v aplikacích Topfun ve Smart TV Samsung, LG a Panasonic, v mobilních zařízeních s operačními systémy Android, iOS, Windows Phone a v settopboxech. Sportovní kanál Slovak Sport 2 mohou zákazníci v aplikacích Topfun zakoupit samostatně.

logo "Jsme rádi, že můžeme fotbalovým fanouškům nabídnout živé přenosy a záznamy utkání jedné z nejatraktivnějších fotbalových lig na světě, což anglická Premier League bezesporu je. Již v současné době, před startem Premier League, jsme zaznamenali zvýšený zájem o Slovak Sport 2 ze strany zákazníků. Streamování kanálu Slovak Sport 2 zajišťujeme přes CDN našeho partnera, společnosti Visual Unity a společně s našimi dalšími technickými týmy jsme připraveni obsloužit až desetitisíce zákazníků," prohlásil Obchodní ředitel a člen představenstva společnosti Topfun Media, a.s. Radek Přikryl.



O společnosti Topfun Media
Společnost Topfun Media a.s. je provozovatelem největší internetové videopůjčovny působící v České a Slovenské republice. Topfun si klade za cíl nabídnout svým zákazníkům co nejširší škálu filmů všech filmových studií a distributorů. Topfun je nejdéle působící videopůjčovnou na tomto teritoriu. Služba odstartovala 15. 6. 2006 a za to dobu Topfun navázal strategická partnerství s 9 IPTV partnery, mezi něž patří například společnosti Orange, Slovak Telekom, SmartComp a další. Též spolupracuje s webovými portály, TV společnostmi a filmovými studii. Svůj obsah nyní dodává na Topfun 50 poskytovatelů z řad distributorů, producentů a filmových studií jako jsou například Universal Pictures, Warner Bros. Topfun nabízí své služby prostřednictvím webu, IPTV sítí a na Smart TV značek Samsung, LG, Philips, Panasonic, Sony, Gogen a Hyundai. Dále také na přenosných zařízení s operačním systémem Android, iOS a Windows Phone, satelitním přijímači Humax a další.

Jan Lakomý





Reklama




Vybrané články